27 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

BELEDİYE EKİPLERİ TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPTI

Belediye ekipleri temizlik çalışması yaptı

Hakkari Belediyesi tarafından başlatılan ve belediye encümenleri ile belediye personelinin katıldığı “Temiz Bir Hakkari için el ele” çöp toplama kampanyası halktan tam not aldı.

19 Eylül 2019 Perşembe 11:51

Bir süre önce Hakkari-Van karayolundaki tonlarca çöp yığınlarını temizleyen belediye encümenleri ve belediye personelleri kentin değişik notalarında kademeli olarak temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni Mahalle ve Berçelan Mahallesinde temizlik çalışması başlatan belediye ekipleri,  mahalle araları ve yol boylarındaki çöpleri büyük bir titizlikle topladılar. Ekiplerin çalışmasını yakında takip eden mahalle sakinleri de ekiplere destek vererek çöp topladılar.

Temiz bir Hakkari için temizlik çalışmalarının süreceğini belirten belediye Encümeni Emin Ertuş, kademeli olarak her gün bir mahallede temizlik çalışması yaptıklarını ifade etti.

Vatandaşların çöplerini mahalle arası veya yol kenarına değil çöp noktalarına atılması çağrısında da bulunan belediye ekipleri herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ettiler. Hakkarihabertv.com

cop-3-002.jpgcop-1-002.jpgcop-2-001.jpg


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.