29 Mart 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

BELEDİYE KARLA MÜCADELE FİLOSU GÜÇLENDİ!

Belediye karla mücadele filosu güçlendi!

Hakkari Belediye Başkanlığı karla mücadele çalışmaları için güçlü bir ekip oluşturdu.

03 Ocak 2018 Çarşamba 13:48

Bir yıl gibi kısa bir süreden altyapı yol, içme suyu ve bir çok hizmetlerle Hakkari kent merkezinin çehresini değiştiren ve yep yeni bir görünüme kavuşturan Hakkari belediyesi karla mücadele filosunu da güçlendirdi.

Kış aylarına girmemizle birlikte yaşanabilecek muhtemel kar yağışı sonrasındaki olumsuzlukların önüne geçebilmek için  Hakkari Belediye Başkanlığı bir dizi  tedbirler aldı.

Karla mücadele filosuna dahil edilen  yeni araçlarda, ekipman ve aparat yönünden bazı takviyeler yapan belediye başkanlığı kış aylarında sıkıntı yaşamaması için karla mücadele filosunu daha da güçlendirerek takviye etme yoluna gitti.


HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN


Ağır geçen kış şartlarında halka hizmetin en iyisini vermek için karla mücadele konusunda araç ve ekipman noktasında eksiklerine tamamlayan Hakkari Belediyesi filosunu genişlettiği belirtildi.

Aralık ayının son günlerine gelinmesine rağmen halen istenilen seviyede karın yağmadığı Hakkari belediyesi buna rağmen, kar yağışı daha gelmeden yağış olacakmış gibi araç ve ekipmanlarını daha da modernize ederek, gerekli takviyeleri yaparak, personeli de güçlendirerek  karla mücadele için hazır hale getirdiği öğrenildi.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


Hakkari Belediye Başkanlığı yetkilileri ise 20 araçla kent merkezinde karla mücadele çalışmasına hazır olduklarını belirterek çok kuvvetli bir ekip oluşturduklarını ifade ettiler. Haber: Feyzullah Taş/İHA

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.