26 Nisan 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara24°C

BELEDİYE KARŞIYAKA TOKİ'DE YOL ONARDI

Belediye Karşıyaka TOKİ'DE yol onardı

Hakkari Belediyesi doğalgaz çalışmaları kapsamında bozulan yolları onarmaya devam ediyor.

21 Eylül 2019 Cumartesi 11:05

Hakkari merkez şehir içi doğalgaz boru hattı döşeme çalışmaları kapsamında bozulan yolların onarımını için çalışmalarını sürdüren Hakkari Belediyesi, bugün Karşıyaka Mahallesi TOKİ konutları içerisinde bozulan yolları onardı.

TOKİ içerisinde kilitli parke taşı ile kaplı olan yolların onarımı Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yol bakım ve onarım ekipler tarafından beton dökülerek yapıldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen ve denetleyen Belediye Eşbaşkanı Cihan Karaman, “Hakkari Belediyesi olarak kentimizin öncelikli problemlerini çözmeye devam ediyoruz.

Bugün burada bu çalışmalarımızdan birini daha gerçekleştiriyoruz. Şuanda kentimize doğalgaz gibi önemli bir hizmet sağlanıyor tabi bu yapılırken yollarımızın çoğu kazılıyor ve bozuluyor.

 Bizde Belediye olarak halkımızın mağdur olmaması için bozulan yolların onarımını gerçekleştiriyoruz.” dedi. Hakkarihabertv.com

belediye-3-014.jpgbelediye-toki.jpgbelediye-toki-2.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.