28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

BEŞİKTAŞ’TAN HAKKÂRİLİ ÇOCUKLARA HEDİYE…

Beşiktaş’tan Hakkârili çocuklara hediye…

Türkiye’nin en büyük takımlarından biri olan Beşiktaş Hakkâri’deki çocuklara malzeme yardımında bulunarak çocuklara değişik hediyeler gönderdi.

24 Aralık 2019 Salı 09:49

Gecen yıl Hakkâri’de açılan Beşiktaş futbol okulu Beşiktaş kulübünden Hakkârili çocuklara hediye edilen malzemelerin dağıtımı yapıldı. 

Beşiktaş futbol okulu tesislerinde yapılan hediye törenine Hakkâri Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Ağır ceza reisi Abdulkadir Ungan, Gençlik ve Spor İl müdürü Reşit Güldal ve Beşiktaş futbol okulunun öğrencileri ve aileleri katıldı. 

Hakkâri’de görev yapan futbol antrenörleri ve spor eğitmenleri tarafından futbol eğitimi, geleceğin yıldızları ve sağlıklı çocuklar yetiştirme projesi kapsamında Hakkâri Beşiktaş futbol okulu Hakkari’deki spora katkı sunmaya devam ediyor. 

Beşiktaş futbol okulunda UEFA A lisanslı Antrenör Mikail Özdemir ve spor Eğitmeni İsa Ayhan öncülüğünde yapılan, futbol eğitimi çocukların hafta sonunu futbol oynamanın keyfini doyasıya yaşıyorlar.

Beşiktaş futbol okulunda futbol oynamanın dışında çocukların birbirleriyle kaynaşmaları ebeveynleri, çocuklarının eğlenmelerine şahit olmaları aileler arasında tanışmayı kaynaşmayı da sağlıyor.

besiktas-2.jpg

Beşiktaş futbol okulunun Antrenörü Mikail Özdemir ‘Hakkâri de futbola çok büyük bir sempati ve sevgi var, çocuklarımız futbolu çok seviyorlar. Harika bir futbolcu potansiyeli var bizim temel amacımız çocuklarımızın eğitimi bizler eğitime çok önem veriyoruz. 

Eğitimin yanında çocuklarımızın hafta sonu boş vakitlerini futbol okulunda devam etmeleri ve bu anlamda çocuklarımızın beden eğitimine katkı, sunmak çocukların bir arada kaynaşmasına da vesile oluyoruz. 
Bugün Beşiktaş futbol okulunda yüzlerce çocuğumuz burada eğitim alıyor.

Onlara iyi imkânlar sağlamak için, ne gerekiyorsa yapıyoruz. 
Havaların soğumasıyla beraber bizlerde, çocuklarımızın aileleri ile geldiklerinde üşümemeleri için atkı bere ve farklı ihtiyaç malzemesi hediye ettik. 
Çocuklarımıza İnşallah güzel bir gelecek bırakacağız. 
Hepimizin temel mücadelesi eğitimdir. 
Çocuklarımız okuldaki eğitimin yanında spor alanlarında da başarılı olacaklar. 
Beşiktaş futbol kulübünün yaptığı malzeme yardımından dolayı teşekkür ediyorum.

Ayrıca ben ve eğitmen arkadaşlarımla beraber her daim Hakkârili çocuklar ve gençler için her şeyi yapmaya hazırız’ ’dedi.

Hediye töreninden sonra çocukların sevinci görülmeye değerdi. Çocuklar ve aileleri Beşiktaş futbol kulübüne teşekkür ettiler. Haber: Murat Taş

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.