24 Nisan 2024
  • İstanbul25°C
  • Ankara29°C

BETWEEN CAFE'NİN AÇILIŞINI VALİ TOPRAK YAPTI

Between Cafe'nin açılışını Vali Toprak yaptı

Vali Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari’de yeni açılan ve 14 kişinin istihdam edildiği işyerinin açılışını yaptı.

25 Eylül 2018 Salı 15:59

Hakkari Çevre yolu üzerinde genç girişimci Yaşar Yorulmaz tarafından hizmete açılan “Between Cafe” adlı işyeri görkemli bir törenle hizmete açıldı.

İşyeri açılışına Vali Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, İl Emniyet Müdür Vekili Gürcan Görgülü,

 İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nurettin Fırat, HATSO Başkanı Servet Taş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Hakkari Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Harun Aşan, Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan, Hakkari’nin elleri gelenleri, kurum amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 Açılışa katılan Vali Toprak ve Başkan Epcim, davetlilerin sevgi seli ile karşılaştı.  Davetlilerle tek tek tokalaşan Vali Toprak daha sonra işyeri sahibi Yaşar Yorulmaz ile birlikte işyeri açılışı yaptı. 

video-galeri.20101217150448.gif


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Bir süre vatandaşlarla birlikte sohbet eden Vali Toprak ve beraberindekilere değişik ikramlar yapıldı.

Kalabalık ile birlikte hatıra fotoğrafı çeken Vali Topak, daha sonra basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Bugün yine Hakkarimizin gelişmesine ilerlemesine ve ekonomik yönden daha müreffeh düzeye çıkmasının bir göstergesi olan yeni işyeri açılışında bir araya geldiklerini söyleyen Vali Toprak,  bu güzel işyerini hizmete açan ve 14 kardeşimizi istihdam eden işeri sahibi Yaşar Yorulmaz kardeşimize teşekkür ederiz dedi.

Vali Toprak,”Hakkari’nin gelişmesinin bence en güzel göstergesi açılan bu yeni işyerlerimizdir. Kim ne söylerse söylesin buradaki potansiyeli görmeyen öyle bir potansiyel olduğunu değerlendirmeyen hiç kimse buraya yatırım yapmadı. Fakat görüyoruz ki Hakkari’li vatandaşlarımız Hakkari’nin her yönüyle gelişmesine şahit oldular.

Bu potansiyeli görüyorlar ki  böyle güzel işyerlerini ilimize ve vatandaşlarımıza kazandırıyorlar.  İşsizliğin büyük sorun olduğu Hakkari’de de 14 kardeşimiz bu işyerinde çalışacak ve ayrıca bizlerde bir misafirimiz geldiğinde veya bir kamu kurum yemek hizmetlerimizde böyle nezih bir ortama gelebileceğiz.  Hakkari’de hemen hemen haftada 3-4 tane açılış oluyor ve bu açılışlara katılıyoruz.

Böyle güzel bir nezih bir işyerini hizmete açan Yaşar Yorulmaz kardeşimizi kutluyorum.  Bul kazançlar ve hayırlı işler diliyorum, çalışanlara da yeni işleri için hayırlı olsun diyorum” dedi. Haber: Feyzullah Taş

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.