19 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

BEYTÜŞŞEBAP'LI ACAR 15 YILDIR SU İÇMİYOR

Beytüşşebap'lı Acar 15 yıldır su içmiyor

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde 63 yaşındaki bir vatandaş, 15 yıldır su içmediğini, su içince hastanelik olduğunu ileri sürdü.

13 Nisan 2018 Cuma 22:54

Beytüşşebap ilçesine bağı Beşağaç köyünde ikamet eden Hamit Acar, 15 yıldır su içemediğini, içince rahatsızlanıp, hastanelik olduğunu iddia etti.

Su içmeye çalıştığında, kustuğunu ve bayıldığını ileri süren Acar, birkaç kere doktora gittiğini, doktorların bağırsaklarının susuzluk nedeniyle kuruduğunu söylemelerine rağmen su içemediğini ifade etti.

Su içmeyi çok istediğini ancak içmeye çalıştığında hastanelik olduğunu anlatan Acar, “Yıllardır çaydan başka bir şey içemiyorum.

Eskiden kola ve ayran içiyordum onları da içemez oldum. 63 yaşındayım hangi işi yaparsam yapayım yorulunca bile yine su yerine bir bardak çay içiyorum. Hayvancılıkla uğraşıyorum, Ramazan ayında biri iftarda ayran ve su içtiğinde zoruma gidiyor.

Çok mecbur olduğum zaman nadiren bir bardak ayran içebiliyorum. Hakkari’de bir dayım vardı, bir gün su içmem için ısrar etti. İçtim ve hastanelik oldum.

Doktora gittim, ilaç verdi ve suyu kaynatarak iç dedi ancak bunu yapamadım. Çünkü gerçekten çok zorlanıyorum. Yetkililerden bunun bir çözümü varsa yardımcı olmalarını istiyorum” dedi. İHA

hamit-acar-15-yildir-su-icmiyor-001.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.