29 Mart 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara20°C

BOL KEPÇE ÇORBA SALONU HİZMETE AÇILDI

Bol kepçe Çorba salonu hizmete açıldı

Hakkari Cumhuriyet Caddesi Aktaş işhanı 2’nci katında “Bol Kepçe Çorba Salonu” adlı işyeri hizmete açıldı.

07 Eylül 2020 Pazartesi 13:04

Hakkarili genç girişimci Özer Kutlu tarafından hizmete açılan ve 4 kişinin istihdam edildiği işyerinde çorba çeşitleri ve serpme kahvaltı hizmeti veriliyor.

“Bol Kepçe Çorba Salonu” adlı yeni işyerinin açılışı Hatso Başkanı Servet Taş, Kanat önderi Hasan Öztunç, İşadamı Nevzat Kazak ve Hakkâri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan tarafından hizmete açıldı.

Hakkari’de yen işyerlerinin açılması ve istihdama katkı sağlanmasının kendilerini sevindirdiğini belirten HATSO Başkanı Servet Taş, genç girişimci Özer Kutluk tarafından açılan “Bol Kepçe Çorba Salonu” adlı işyerinde 4 kişinin de istihdam edildiğini söyledi.

İşyeri sahibi Kutluk’a bol kazançlar dileyen Başkan Taş, yeni işyerlerinin açılması sayesinde azda olsa işsizliğin önüne geçebileceklerini belirtti.

Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten “Bol Kepçe Çorba Salonu” adlı işyeri sahibi Özer Kutluk’da herkesi yeni işyerlerine beklediklerini ifade ederek, birçok çorba çeşidi ile serpme kahvaltı hizmeti verdiklerini söyledi. 

ADRES: Hakkari Cumhuriyet Caddesi Aktaş işhanı 2’nci katında “Bol Kepçe Çorba Salonu”-Hakkari

İLETİŞİM: 05454148655 Özer Kutuluk

bol-kepce-corba-salonu-1.jpgbol-kepce-corba-salonu-2.jpgbol-kepce-corba-salonu-3.jpgbol-kepce-corba-salonu-4.jpgbol-kepce-corba-salonu-5.jpghttpsphotofunia.comtrcategoriesvalentines_day-021.jpg

 

1-479.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.