20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara20°C

BRAVO ULVİ TEMİRAĞA

Bravo Ulvi Temirağa

O Ses Türkiye’de Hakkari rüzgarı esti. Ulvi Temirağafinala kadar yükseldi. En zor eserleri okudu, en büyük alkışı aldı, herkese ekrana kilitledi, Türkiye’nin sevgilisi oldu.

22 Ocak 2019 Salı 13:53

Umut ve Ulvi Temirağa kardeşler yıllardır ilimizde türkü okuyarak düğün ve özel günlerin aranılan isimleri yani marka haline geldiler.

Hakkari’den şu ana kadar dört sanatçı kardeşimiz TV8’e Acun Ilıcalı’ya konuk oldular. Hepsi de çok iyi performans gösterdiler. Ama biri var ki adeta Türkiye’ye sanat fırtınasını estirdi. Tabiki Ulvi Temirağa’danbahs ediyorum.

Temirağa ailesi tam bir sanat fabrikası gibiler. Hamit Taş (Temirağa) 1980’li yıllarda kardeşi Hakkı Taş ile sahne alırdı. Bağlamalarıyla hem çalar hem söylerlerdi. Yani tek başlarına bir orkestra gibiydiler. Sonra çocukları hepsi Halime, Umut, Ulvi anneleri Saliha hepsi güzel sesleriyle evlerini adeta stüdyoya dönüştürdüler.

Umut Temirağa, valimiz Cüneyit Orhan TOPRAK için düzenlenen veda gecesinde o narin sesiyle salondakileri ağlatmıştı.

Ulvi Temirağa ise O Ses Türkiye’de fırtınalar estirdi. En zor eseri okuyarak jüriyi şaşırttı. O Ses Türkiye programında ilk kez seyirci tezahüratı ile ikinci kez şarkı söyleyen tek sanatçıdır. Murat BOZ, aşırı duygulanarak; “Ulvi, sende ayrı bir tat, ayrı bir renk var, çok başarılısın” dedi.

Göğsümüzü kabartan Ulvi Temirağa’yı yürekten tebrik ediyoruz. Yolun ve bahtın açık olsun, sen gönlümüzün şampiyonusun…

Hakan Taş-Hakkarihabertv.com

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.