28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

BURHAN CENTER KOZMETİK DÜNYA'SINDAN BAYRAM İNDİRİMİ

Burhan Center Kozmetik Dünya'sından bayram indirimi

Burhan Center Takı ve Kozmetik Dünyası Ramazan Bayramına yepyeni ve özel fiyatlarla girdi.

15 Mayıs 2020 Cuma 21:12

Şehrin değişik noktalarında birçok kozmetik ürünlerini bünyesinde barındıran işyeri olmasına rağmen bu işyerleri arasında en uygun ve ekonomik kozmetik ürünlerinin bulunduğu Burhan Center takı ve kozmetik dünyası Ramazan ayına indirimli kampanyası ile merhaba dedi.

Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten Burhan Center takı ve kozmetik dünyası işyeri sahipleri bu hizmete layık olmaya çalıştıklarını belirttiler.

İşyerlerinde,” Rımel, Likid, Fondoten, Far takımı, Ruj, Bb krem, Allık paleti, Ruj paletli, Fırça setleri, Parfüm çeşitleri ve kadınlara hitap eden her türlü kozmetik ürünler bulunuyor. Ayrıca erkek reyonunda şık çakmaklar ve cüzdan çeşitleri de mevcuttur.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Bahar aylarının başlaması ile birlikte indirim kampanyası başlattık. Özelikle bayan kesimlerin bu kampanyayı kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz” şeklinde konuştular.

Burhan Center takı ve kozmetik dünyasında alışveriş yapmanın mutluluğunu yaşayan bazı  kadınlar ise burayı ilk defa tesadüfen gördüklerini ifade ederek, şehirdeki birçok kozmetik işyeri arasında aile bütçelerine uygun ve ekonomik kozmetik ürünlerine burada rastlandıklarını belirtiler.

 Kadınlar,” Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Bazılarının alım gücü olmadığı içir ayda bir veya ayda iki defa alışveriş yapıyor. Ama yeni açılan Burhan Center kozmetik dünyası sayesinde artık yüklü miktarda para ödemelerine gerek yok. En uygun alışverişlerini burada rahatlıkla yapabilirler.

Her kesime hitap eden böyle bir işyeri hizmete açan Burhan Center takı ve kozmetik  dünyası sahibine Hakkarililer adına teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Burhan Center takı ve kozmetik  dünyası ailesi olarak şimdide tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını Kutlar sağlık ve huzurlu günler dileriz.

İLETİŞİM: 0545 965 55 53

ADRES: Bulvar Caddesi belediye halk pazarı girişi Mukaddes Akar sokak Akar apartmanı alt katı-Hakkari

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.