20 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

ÇALLI AİLESİNDEN TAZİYE TEŞEKKÜR MESAJI

Çallı ailesinden taziye teşekkür mesajı

Hakkari’nin önde gelen ailelerden Çallı ailesi taziye teşekkür mesajı yayınladı.

19 Ocak 2018 Cuma 13:33

Bir süre önce Van’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Hakkari’nin önde gelenlerinden aile fertlerinden evli ve 3 çocuk babası Hamdullah Çallı, binlerce kişinin katılımı ile Hakkari’nin Dağgöl Mahallesi Kalealtı aile mezarlığında toprağa verilmişti. 

Çallı ailesi taziyenin sona ermesiyle birlikte bir taziye teşekkür mesajı yayınladı.

Çallı ailesi mesajında,”Rahmetli Hamdullah Çallı’nın ölümünde gerek Van Lokman Hekim Hastanesinde merhumun ölümünü duyup hastanede toplanan Hakkarili hemşerilerimize cenazemi Hakkari’ye naklettikten son aile kabristanında toprağa verdiğimiz gün ve üç gün boyunca taziyemizi ziyaret eden tüm Hakkarili hemşerilerimiz, sayın valimiz, belediye başkanımız, tugay komutanımız, il jandarma komutanımız, il emniyet müdürümüz,

sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri, İran ve Irak’tan, Batman’dan Van ve Ankara’dan, Hakkari il ve ilçelerinden taziyelerimizi paylaşan bütün dost arkadaş akraba ve hemşerilerimize, telefonla arayan herkese ve 3 gün boyunca Kuran-ı kerim okuyan hocalarımıza saygı sevgi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Allah hepsinden razı olsun.

Hacı Abdülgani çocukları ve merhum Hamdullah Çallı’nın oğulları Faruk ve Harun Çallı

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.