20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara17°C

ÇALLI OPET AKARYAKIT VE AYGAZ LPG İSTASYONU FAALİYETE GEÇTİ

Çallı Opet Akaryakıt ve Aygaz Lpg istasyonu faaliyete geçti

Hakkari’de 8 kişinin istihdam edildiği Çallı Opet Akaryakıt ve Aygaz Lpg istasyonu faaliyete geçti.

13 Ocak 2018 Cumartesi 15:38

Hakkari’nin önde gelenlerinden rahmetli H.Abdulgani Çallı’ya ait olan ve Hakkari İl Merkezinde Emniyet İl Müdürlüğü bitişiğinde bulunan Çallı Petrol de 3 ay önce başlayan tadilat sonunda ülkemizin önde gelen akaryakıt dağıtım firması Opet bayiliği ve Aygaz Lpg bayiliği ile bugün Hakkari Halkının hizmetine girdi.

8 kişinin istihdam edildiği ve oldukça modern olan Çallı Opet Akaryakıt ve Lpg İstasyonunda ayrıca gelenlere hizmet etmek üzere bir de “market” hizmet de veriyor.

Akaryakıt istasyonunda erkek be bayanlara yönelik wc olduğu gibi engelli vatandaşlarımıza hizmet edecek wc de bulunduğu belirtildi.

Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten Çallı ailesi, Petrol de 3 ay önce başlayan tadilat sonunda ülkemizin önde gelen akaryakıt dağıtım firması Opet bayiliği ve Aygaz Lpg bayiliği ile bugün Hakkari Halkının hizmet vermeye başladıklarını söylediler. 


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Hakkari Van Yolu Bulvarı, İl Emniyet Müdürlüğü altı- Merkez/ Hakkari

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.