23 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara24°C

ÇETİN AİLESİNDEN TAZİYE TEŞEKKÜR MESAJI

Çetin ailesinden taziye teşekkür mesajı

Bir süre önce vefat eden ilin sevilen ve sayılan müteahhitlerinden Sami Çetin’in ailesi taziye teşekkür mesajı yayınladı.

29 Nisan 2019 Pazartesi 17:43

Ankara şehir hastanesinde solunum yetmezliği tedavisi gördüğü esnada hayatını kaybeden kentin en eski müteahhitlerinden Sami Çetin için üç gün boyunca Gür taziye evinde oturulmuştu. Taziyesinin son bulmasının ardından Çetin ailesi taziyelerine katılanlar için bir teşekkür mesajı yayınladı. 

Çetin ailesi yayınladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi; “ Cenaze ve taziyemiz süresince gerek yurt içinde, gerek yurt dışındaki akrabalarımız olmak üzere taziyemize katılarak, telefon ederek ve gönderdikleri mesajlarla acımızı paylaşan bütün vefakar hemşeri ve dostlarımıza,

ilin yetkileri, tüm siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları yönetici ve üyeleri, dualarıyla hep yanımızda olan din alimlerimize, tüm dost ve akrabalarımıza şükranlarımızı sunarız. 

Bu vesileyle tüm halkımızın Ahrete intikal etmiş yakınlarına Allah’tan rahmet diliyor, yürekten teşekkür eder, şükranlarımızı sunuyoruz'' denildi. Hakkarihabertv.com

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.