26 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara22°C

CHP MERKEZ İLÇE KONGRESİ YAPILDI

CHP Merkez ilçe kongresi yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hakkari Merkez İlce Başkanlığı kongresi yapıldı. Tek liste ile girilen seçimlerde mevcut başkan Şükrü Çivi yeniden başkan seçildi.

21 Aralık 2019 Cumartesi 12:41

CHP Hakkari Merkez ilçe 3. Olağan Kongresi İl binasında yapıldı.

Kongreye, Hakkari İl Başkanı Nazım Demir, İYİ Parti İl Başkanı Yaşar Yorulmaz, İHD Hakkari Şube Başkanı Ferzende Taş, Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan, CHP il ilçe yöneticileri ile partililer katıldı. 

Divan Başkanlığına CHP İl Başkan Yardımcısı Cumali Özkan, divan kuruluna ise Basri Atay ile Kadri Zeydan'ın getirildiği kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kongreye gönderdiği mesaj okundu. 

Tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Şükrü Çivi, 39 delegenin oyunu alarak yeniden CHP Merkez İlçe Başkanı seçildi. 

3 kez güven tazeleyerek ilçe başkanlığına seçilen Çivi kendisini bu göreve layık görerek parti yönetimi ve delegelere teşekkür etti. .

Çivi, seçimlerin ardından partililerin tebriklerini kabul etti. 

CHP'nin Merkez ilçe yönetimi asil üyeleri, Necip Atay, Cumhur Çakıbeyli, Ali Tatlı, Gülsüm Karaman, Şükrü Kanat, Mümtaz Demir, Kerem Kaya, Zekeriya Kılıç, Erkan Akbaş, Leyla Kanat, Mesut Kanat, Lütfü Koç, Ebru Kanat, Kanat ve Hediye Çivi

civi-1.jpgcivi-2.jpgcivi-3.jpg4-199.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.