28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

ÇİĞKÖFTEMİSS 345’NCİ ŞUBESİNİ HAKKARİ’DE AÇTI

Çiğköftemiss 345’nci Şubesini Hakkari’de açtı

Türkiye’nin en ünlü firmalardan Çiğköftemiss 345’nci şubesine Hakkari’de hizmete açtı.

23 Mart 2018 Cuma 16:02

Türkiye'nin en kaliteli malzemeleri kullanarak çiğköfte sektöründe adından söz ettiren “Çiğköftemiss “ 345’nci şubesini Hakkari’de düzenlene görkemli bir törenle hizmete sundu.

Çevreyolu Kurt Apartmanında hizmete giren Çiğköftemiss şubesinin açılışını Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, tarafından yapıldı.

Hakkari’de her geçen gün yeni yeni işyerlerinin açıldığını ve bununda ülke ve ilin ekonomisine büyük katkı sağladığını ifade eden HATSO Başkanı Servet Taş, istihdama amaçlı açılan işyerlerinin açılışını yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Taş,”Hakkari’de işsizlik had safhada. Yeni işyerlerinin açılması bir nebzede olsa gençlerimize iş imkanı sağlıyor.

Açılan iş yerleri hem ilimizin kalkınması hemde ülke ekonomisine büyük fayda sağlıyor. Türkiye’nin en ünlü Çiğköftemiss firmasının Hakkari’de ilk şube açması bizleri onura etmiştir.  Bu işyerini hizmete açan ve iki kişiyi istihdam eden Kurt ailesine teşekkür eder bul kazançlar diliyorum dedi.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


İşyeri sahibi Timur Kurt ise Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek, açılışa katılan herkese teşekkür etti.

Açılışa yüzlerce davetli katıldı. Davetlilere dışarıda kurulan masalarda Çiğköftemiss ikramı yapıldı. Hakkarihabertv.com

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.