24 Nisan 2024
  • İstanbul25°C
  • Ankara29°C

CİLO RAFTİNG TAKIMINDAN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ

Cilo Rafting takımından teşekkür ziyaretleri

Türkiye Şampiyonasından başarıyla dönen Cilo Rafting takımı teşekkür ziyaretlerini gerçekleştirdi.

26 Ekim 2019 Cumartesi 13:25

Van’nın Bahçesaray ve Çatak ilçelerinde Gençlik Spor Bakanlığı ve Türkiye Rafting Federasyonu tarafından düzenlenen Rafting Türkiye Şampiyonasında Hakkari’yi temsilen katılan Cilo Rafting takımı zorlu bir mücadeleden sonra MİX kategorisinde Türkiye üçüncüsü olmuştu.

Müsabaka sonrasında bir kupa ve beş madalya ile kente dönen ilimizin ilk ve tek Rafting takımı, başarılarını destekleyen Hakkari Üniversitesine ve AHS alışveriş merkezine teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Hakkari Cilo Rafting takımı katkılarından dolayı Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş’i makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi sundular. Ardından AHS Alışveriş merkezi sahibi Nevzat Kazak’a teşekkür ziyaretlerinde bulunarak plaket taktim ettiler.

Konu hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Hacı Tansu, Bizler yıllardır Hakkari de doğa sporları yapan ve ilimizin tanıtımına büyük katkılar sunan bir oluşumuz. Kulübümüz bünyesinde Rafting takımı kurarak bir ilke imza attık dedi.

Başkan Tansu," Azim ve kararlılıkla hazırlandık. Sporcularımız soğuk havya ve suya aldırış etmeden çalıştılar. Son iki yılda yapılan altı şampiyonanın beşinde derece aldık.

Katıldığımız bütün müsabakalarda ilimizi en iyi şekilde temsil ettik. Ancak maddi olarak her hangi bir kaynağımız olmadığından elbette ki desteklerle müsabakalara gidebildik.

Bu noktada her müsabakada ve antrenmanlarda sporcularımızdan desteklerini esirgemeyen ve bizlere olan inanç ve güvenlerinden dolayı kıymetli hocamız Sayın Prof. Dr. Ömer Pakiş ve İş adamı Sayın Nevzat Kazak bey şükranlarımızı sunuyoruz.

Bizler de yönetim ve sporcular olarak kendilerine teşekkür ziyaretinde bulunduk. Hakkari Cilo Rafting Takımı ilimizin dışarıya açılan guru kapımızdır. Gençlerimiz hepimiz adına temsiliyet yapıyor. Bu anlamda spor ayrıştırmaz, ötekileştirmez birleştirir.

Bizlerde Hakkari sporunun ve sporcusunun ötekileştirilmeden desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz! Önümüzdeki birkaç ay içerisinde bu gençlerimizden Milli sporcular çıkaracağız" dedi.

 Cilo Rafting takımı çalışmalarına kaldığı yerden devam ederek. Antrenmanlarını sürdürmektedirler" dedi. Hakkarihabertv.com

rektor-pakis-1.jpgnevzat-kazak-ahs.jpg

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.