25 Nisan 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara27°C

CİSAD SÜMBÜL MAĞARASINDA

Cisad Sümbül mağarasında

Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) Cisad üyesi Hakkari İl Temsilcisi Naci Ertunç ve beraberindeki 17 doğasever sütunların sarkıkların ve dikitlerin çok zengin olduğu Sümbül dağı mağarasına tırmanış gerçekleştirdiler.

30 Temmuz 2020 Perşembe 08:00

TDF Hakkari İl Temsilcisi ve Cisad üyesi Naci Ertunç ve beraberindeki dağcılarla daha önce Derecik Balkaya ve Hakkari merkezine bağlı Geçimli Uryentan mağaralarını tespit etiklerini söyledi.

Ertunç,” Dağcılar ek 2019 yılında Sümbül mağarasını  ettik ve  Hakkari’de mağaracılığın önemli bir konuma yükselterek önüne açmış olduk.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Cisada gönül vermiş 17 doğasever sümbül mağarasına faaliyet yaptılar. Sütunların sarkıkların ve dikitlerin çok zengin olduğu mağara adeta doğaseverleri büyülenmiş olmalı ki Sümbül dağının zor etabını kullanan doğaseverler zahmete değ olduğunu söylediler. Cisad koruyucu üyeleri olarak amcamız bölgeyi turizme kazandırmaktır” dedi. Hakkarihabertv.com

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.