26 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara26°C

ÇUKURCA'DA 5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI!

Çukurca'da 5 kişi gözaltına alındı!

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bir yolcu minibüsü içerisinde yapılan kontrolde 2 bölücü terör örgütü mensubu çantalarında bulunan 4 adet el bombası ile yakalandı.

05 Haziran 2018 Salı 16:21

 Valilik tarafından yapılan açıklamada,"İl Jandarma Komutanlığı görevlilerimizce PKK/KCK bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında;       
05.06.2018 günü İlimiz Çukurca İlçesi Köprülü Yol Kontrol Noktasında durdurulan bir yolcu minibüsü içerisinde yapılan kontrolde 2 bölücü terör örgütü mensubu çantalarında bulunan 4 adet el bombası ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Yakalanan bölücü terör örgütü mensuplarının ifadeleri doğrultusunda Çukurca İlçe Merkezinde belirlenen bir adrese yapılan operasyon neticesinde 5 şahıs bölücü terör örgütüne yardım ettikleri şüphesi ile gözaltına alınmıştır. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" Hakkarihabertv.com
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.