19 Nisan 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara11°C

ÇUKURCA'DA BASKETBOL ŞÖLENİ!

Çukurca'da Basketbol şöleni!

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Kaymakamlığı destekleri Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürlüğü ile Hakkari Basketbol İl Temsilciliği ortak basketbol şöleni düzenlendi.

26 Eylül 2017 Salı 08:25

akkari'nin Çukurca ilçesi Kaymakamlığı destekleri Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürlüğü ile Hakkari Basketbol İl Temsilciliği ortak düzenlediği Çukurca 3x3 streetball turnuvasına şampiyonası Küçük Erkeklerde 9 takım Küçük bayanlarda 4 takım ve Büyük Erkeklerde ise 9 takımın katılımı ile Büyüklerde Gençler Takımının şampiyon olması ile son buldu.  

Türkiye Basketbol Federasyonu Hakkari il Temsilcisi Yakup Aktaş, 3 gün süren turnuvaya 22 Takım ve 88 sporcunun katıldığını söyledi.

Aktaş,"Turnuva boyunca Çukurca da yaşayan halkın ilgisi büyük oldu.Turnuvada en güzel karesi ise Bir kez daha sporun kardeşlik olduğu görüldü. Turnuvada halk polis öğretmen öğrenci herkes birlikte oynadılar ve spor dolu eğlenceli 3 gün geçirdi.

Bu turnuvanın organizasyon unda bizlere desteklerini esirgemeyen Çukurca Kaymakamımız sayın Temel Ayça' ya İlçe Emniyet Müdürümüze ve Emniyet Müdürlüğü teşkilatı personeline sıcak ilgilerine

 ilçe Milli Eğitim Müdürümüze Halk Eğitim Merkezi Müdürümüze ve ayrıca bizlerle Çukurca'ya gelerek ve turnuvamız da oynayarak güzel basketbolu ile renk katan Hakkari Milli Eğitim şube müdürü sayın Erol Hanlıgil e Federasyonum ve Basketbol Ailesi adına Teşekkür eder saygılarımı sunuyorum" dedi. Feyzullah Taş

spor-1-012.jpgspor-m-012.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.