26 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara26°C

ÇUKURCA'DA İKİ İŞYERİ HİZMETE AÇILDI

Çukurca'da iki işyeri hizmete açıldı

Huzur ve güvenin sağlandığı Kuzey Irak’ın sıfır noktasında bulunan Hakkari’nin Çukurca ilçesinde iki yeni işyeri hizmete açıldı.

10 Haziran 2019 Pazartesi 13:18

Bir zamanlar top ve silah sesleri ile yankılanan Çukurca ilçesi huzurunu yaşıyor.  Rafting tesisleri, mesire alanları ve birçok hizmetin yapıldığı ilçeye yöre halkı da yatırım yapmaya başladı.

Saffet Kanat ve Hamit Alkan isimli iki vatandaşın ortak açmış olduğu Kale Izgara ve Kebap salonu ile Cengiz Derin Hatay Dürümx çorbacı adlı işyeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız, Belediye Başkan vekili Necmi Alkan ve Hastane Müdürü Eşref Kalkan tarafından yapılan iki ayrı işyerinin açılışına esnaflar ve vatandaşlar da katıldı.

İlçede huzur ve güvenin hakim olduğunu ifade eden ilçe sakinleri yeni işyerlerinin açılmasının kendilerini sevindirdiğini belirterek, ilçede işyeri açan esnaflara teşekkür ettiler. Hakkarihabertv.com

esnaf-2-003.jpgesnaf-5-002.jpgesnaf-3-003.jpgesnaf-7.jpgesnaf-1-003.jpgesnaf-4-002.jpgesnaf-6.jpgesnaf-8.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.