• BIST 9481.2
  • Altın 2495.998
  • Dolar 32.5975
  • Euro 34.7838
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Cumartesi günü kader anı!

Hakan Taş

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN, bir aksilik olmazsa Cumartesi günü ilimizi teşriflendirecekler.

Bu ziyaret bizim için çok önemli. Diğer bir değişle kader anı...

Yalova'da ki Hakkari ile ilgili konuşması tüm umudumuzu kırdı. Herkes bu açıklamadan sonra umutsuz ve üzgün. Peki ne demişlerdi sayın Erdoğan; "Topografı yapı itibarıyla en ideal yer, il olmaya müsait yer Yüksekova'dır. Hakkari'nin kendisi bu işe uygun değil. Kendi arkadaşlarım bile bu tuzağa düştüler. Şehircilik konusunda doğru olanı yapacaksak onu yapmalıyız. Atılması gereken adım neyse o adım atılacaktır."

Bu açıklamayı binlerce vatandaşımız kayıt ederek cep telefonlarında defalarca izlediler ve izlettiler.

Peki şimdi ne olacak? Ülkemizin başındaki en büyük makam ilimize geliyor. Toplum olarak misafirperverliğimizle hep övülmüşüzdür. İlçe de olsak, köy de olsak ziyaretimize gelen sayın Cumhurbaşkanımızı sevgiyle karşılayacağız. Şayet halka hitaben bir miting yapılması kararlaştırılırsa hepimizi rahatlatacak ve mutlu edecek açıklamaları duyacağımızdan eminim.

Nasılsa ilçe oluyoruz, evlerimizden bile çıkmayalım gibi bir düşünceye sakın kapılmayalım. Hakkari'nin değişen yüzünü, halkımızın sevgi selini sergileyelim. Bu konu çok dağıldı, çok tartışıldı ve kördüğüme dönüştü. Dört yıldır il veya ilçe korkusuyla yaşamaktayız. Cumartesi günü bu konuya son nokta koyulacak. Herkes umutsuz olsa da ben umudumu yitirmiş değilim. MHP ve Devlet Bahçeli faktörünü unutmamalıyız.

Şimdi herkese ortak seslenişimiz şudur; Umutsuzluğa kapılmayın, mitinge ve karşılamaya katkı sunun. Açıklamayı sonuna kadar izleyin.  Bu bir Ak Parti mitingi değil, sayın Cumhurbaşkanımızın ilimize misafir olarak gelişidir. Misafirimizi bağrımıza basmalıyız. İlimizde görev yapan tüm STK temsilcileri ve ilimiz valisi Toprak'ın da beklentisi bu yöndedir. Bu projenin detaylarını gerçek sahibinden, en büyük makamdan dinlemeye az kaldı.

Yeni yıla güzel sözler duyarak mutlu bir giriş yapmamız umuduyla sayın Erdoğan'ı ağırlamaya hazırız.

Bu yazı toplam 4242 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 5
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim