26 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara20°C

DAİRE BAŞKANI ÖZ HAKKARİ’DE TOPLANTI YAPTI

Daire Başkanı Öz Hakkari’de toplantı yaptı

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Aktif İşgücü Dairesi Başkanı Volkan Öz ve İstihdam Uzmanı Gökay Dağ, 2018 yılı 1.dönem İl İstihdam ve Mesleki Eğitim toplantısına katılmak Hakkari’ye geldi.

19 Ocak 2018 Cuma 17:06

Toplantı öncesi Hakkari Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ziyaret edilerek Kurum çalışanları ile ilave istihdam teşvikleri ve saha çalışmaları hakkında toplantı yapan Öz daha sonra Hakkari Vali Yardımcısı Mehmet Nurullah Karaman başkanlığında yapılan Hakkari İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2018 yılı 1. Olağan toplantısına katıldı.

 Karaman başkanlığında yapılan toplantıya," İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Osman Kızılban, Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Kızılkaya, İstihdam Uzman Yardımcısı Gökay Dağ, Bedensel Engeliler Derneği Başkanı Mesut Keskin ve kurul üyeleri hazır bulundu.

İlin istihdam politikalarının görüşüldüğü toplantıda, Vali Yardımcısı Mehmet Nurullah Karamanı’ın açılış konuşmasının ardından, İş ve Meslek Danışmanı Cahit Akbaş 2017 yılı kurum faaliyetleri ile ilgili istatistikî bilgiler vererek kurumun yıllık faaliyetleri hakkında sunum yaptı.

Faaliyet, denetim raporları ve engelli, eski hükümlü projelerinin görüşüldüğü toplantının sonunda, Daire Başkanı Volkan Öz tarafından 2018 yılı istihdam teşvikleri konusunda kurul üyelerine bilgi verildi. Toplantı Kurul üyelerinin iyi dilekleri ile sona erdi.

Toplantı sonrası Aktif İşgücü Hizmetleri Daire Başkanı Volkan Öz, İstihdam Uzman yardımcısı Gökay Dağ, Hakkâri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Kızılkaya ve Hakkâri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür yardımcısı Ensar Dündar, Hakkari Belediyesine geçerek Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim’i makamında ziyaret ettiler. Ardından esnaf ziyaret ettiler. Haber: Feyzullah Taş

iskur-toplantisi-m-001.jpgiskur-toplantisi-1.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.