26 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara21°C

DERECİK İLÇESİNDE ŞEHİTLER DERNEĞİ KONGRESİ YAPILDI

Derecik ilçesinde şehitler derneği kongresi yapıldı

Hakkari'nin Derecik ilçesinde Derecik Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği olağan Kongresi yapıldı

13 Temmuz 2019 Cumartesi 14:51

Hakkari'nin Derecik ilçesinde bulunan Dernek Merkezinde yapılan kongreye dernek üyeleri eksiksiz katılım sağladılar. Yapılan seçimde Derecik Gaziler ve Şehit Aileleri Dernek Başkanlığına Kemal Sevim seçildi.

Olağan Kongre Divan Başkanı Hakkâri Gaziler ve Şehit Aileleri Vakıf ve Dernek Başkanı Abdurrahman Er, Hakkâri ilimizde en fazla şehit ve Gazilerin Derecik  bölgesinde olduğunu Derecik ilçemizde Şehit ve Gazilerimizle alakalı bir derneğin kurulması memnuniyet vericidir dedi.

Er,"Bizler Hakkâri olarak yakın zamanda kuracağımız Doğu Anadolu Bölgesi Gaziler ve Şehit Aileleri Federasyonuna Derecik Gaziler ve Şehit Aileleri Derneğimizide korucu üye olarak almayı planlıyoruz. Derecik ilçemizde Büyük bir kitlenin sahiplendiği derneğiniz hayırlara vesile olsun diyor; Katılım sağlayan tüm üyelere yürekten teşekkür ediyorum.

Ülkemizin bekası uğrunda bayrak inmesin ülke bölünmesin diye canlarını seve seve veren tüm şehitlerimize yüce Allah’tan Rahmet diliyorum. Gazilerimize de şifalar diliyorum yönetime seçilen tüm arkadaşlarıma da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Derecik Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği başkanlığına seçilen Kemal Sevim, yönetimi adına, Hakkâri Merkezden kongremize katılım sağlayan Hakkâri Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ve Dernek Başkanı Abdurrahman Er, Başkan Yardımcısı Mehmet Yoldaş,

yönetim kurulu üyeleri Hamit Bayram Zeki Er ve ayrıca Hakkâri Güvenlik Korucuları Dernek Başkanı Emrullah Kaya’ya ve tüm Dernek üyelerimize ayrı ayrı teşekkür etti.

Başkan Sevim,"Ailemden onlarca şehit ve Gazimiz vardır. Devletimize olan bağlılığımızdan asla taviz vermeyiz" dedi.

 Çekilen Toplu fotoğrafın ve birlik mesajlarından sonra olağan kongresi sona erdi.Hakkarihabertv.com

index.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.