29 Mart 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C

DİLBEROĞLU'DAN "MUAY THAİ" ADAY HAKEMLİK KURSUNU ZİYARET

Dilberoğlu'dan "Muay Thai" aday hakemlik kursunu ziyaret

Hakkari İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu Muay Thai Aday Hakemliği kursunu ziyaret etti.

18 Mart 2018 Pazar 08:30

Müdür Dilberoğlu, Hakkâri Gençlik Merkezinde devam eden kursunu ziyaret ederek, kursiyer ve kurs öğretmeninin kursla ilgili düşüncelerini aldı.

Müdürü Dilberoğlu, kursiyerlere bölgesel ve ulusal müsabakalarda başarılı olmaları yönünde temennilerde bulundu. Ziyarette İl Jandarma Komutanı Sayın Ferdi Korkmaz, Özel Harekât Şube Müdürü Şaban Bayar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Nevzat Yılmaz,

Gençlik Merkezi Müdürü Fahri Güldal, Kurs Yöneticisi Abdullah Kandemir ve Muay Thai İl Temsilcisi Özel Harekat Polisi Ünal Aşkın eşlik etti.

Hakkari Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan, Bitlis Eren Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Muay Thai Uluslararası Hakemi Hacer Gör tarafından verilen kursa, yaşları 18-35 arasında değişen 20 öğrenci katıldı.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü bu kurs ile Hakkâri’nin hakem ihtiyacını karşılamayı, İl Şampiyonaları ve Türkiye Şampiyonasına hakem göndermeyi hedefliyor. Ziyaret hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi. Haber: Feyzullah Taş

1-103.jpg3-106.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.