29 Mart 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

DÜDÜKLÜ TENCERE SATIŞLARI PATLADI

Düdüklü Tencere Satışları Patladı

Siz de üstün kaliteli çatal kaşık bıçak seti yemekler yiyebilir, sevdiklerinizi de bu setlerle ağırlamanın gururunu yaşayabilirsiniz.

27 Ağustos 2020 Perşembe 14:18

Siz de üstün kaliteli çatal kaşık bıçak seti yemekler yiyebilir, sevdiklerinizi de bu setlerle ağırlamanın gururunu yaşayabilirsiniz. Günümüzde sofra dendiği zaman sektörün lideri Hisar, ISO 9001 Kalite Yönetim Sertifikasıyla hizmet vermektedir.

Kalitesinin yanı sıra, ürünlerindeki özgün tasarımlar bir başka yerde bulunamaz ve oldukça şıktırlar. Bu tasarımlar farkınızı yansıtmanızı sağlar ve sofranıza şıklık katar. Herkes şık ve kaliteli bir sofrada yemek yemeyi hak eder.

Siz de kendinize hak ettiğiniz değeri verin ve Hisar sofralarında yemek yemeye başlayın! Müşteri memnuniyetinin sürekli kılınması adına hizmet verir, çevreye saygılı tasarım ve üretim sürecimizle diğer firmalara bile adeta ilham oluruz. Bütün bunları yaparken hem esnek hem de dinamik yapımızdan ödün vermeyiz.

Sofraya Dair Aradığınız Her şey Burada

Enfes yemekler pişirmek için üstün kaliteli düdüklü tencereler mi arıyorsunuz? Misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlamak için tarzınızı yansıtan servis setlerine mi ihtiyacınız var? Sofra aksesuarları sizin için vazgeçilmez ürünler arasında mı yer alıyor? O halde bütün bu aradıklarınızı ve hatta daha fazlasını Hisar’da bulabilirsiniz.

Hisar’da fincan takımlarından, çay ve kahve bardaklarına, 90 parça setlerden pişirme ürünlerine kadar ne ararsanız var. Hem kendinizi hem de sevdiklerinizi bu harika takımlarla ödüllendirmek için geç değil. Üstelik bütün bu ürünleri ekonomik fiyattan satın alabilirsiniz.

1968 Senesinde Başlayan bir Başarı Öyküsü

Hisar başarı öyküsünü yazmaya 1968 senesinde başlamıştır. Pazar araştırmasından sonra Erdoğan kardeşlerin piyasaya atılmasıyla birlikte Hiasr ortaya çıktı. Günümüzde yüzlerce satış mağazası bulunan markanın o zaman yalnızca 140 metre karelik küçük bir atölyesi bulunuyordu.

Pille çalışan el fener üretimi yapılmış daha sonra da üretim çeşitliliği genişlemiştir. Doğanhisar isminden esinlenilerek hisar ismi marka olarak benimsenmiştir.

Doğanhisar Erdoğan Kardeşlerin memleketidir. Marka kurulduğundan bu yana en iyi ürünlerle ilgililerini buluşturmaktadır. Çatal, kaşık, bıçak, kahve setleri, servis setleri, aksesuarlar ve de 12 kişilik yemek takımları gibi ürünler sizleri bekliyor. 

120536971x1231-bahama-ckb-jpg.jpg120536971x1231-bahama-ckb-jpg-1.jpg124824971x1231-neptun-gold-duduklu-set-jpg.jpg132738971x1231-neptungold-stylelife.jpgimagebuffer.jpgimagebuffer-1.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.