29 Mart 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara14°C

DURGUN ESNAFLARLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ!

Durgun esnaflarla kahvaltıda bir araya geldi!

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, TOBB Mesleki Eğitim Merkezinin verdiği kahvaltıda esnaflarla bir araya geldi.

11 Ocak 2018 Perşembe 11:28

Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun ve beraberindeki şube müdürleri, TOBB Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Karataş tarafından karşılandı.

TOBB Mesleki Eğitim Merkezi tarafından çırak öğrencilerin çalıştığı esnaflara yönelik verilen kahvaltıda Müdür Durgun, iş alanlarını iyileştirme, mesleki eğitimin önemi hakkında detaylı bilgi verdi.

Mesleki eğitimin ülkenin kalkınmasında büyük rol oynadığını da belirten Müdür durgun, daha sonra esnafların sorunlarını dinleyerek bu sorunların çözümü için ellerinde geleni yapacaklarını belirtti.

TOBB Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Karataş ise 192 çırak öğrenci ve 50 kalfa öğrencinin kurumlarında eğitim gördüğünü söyledi.

Yanlarında çıkar öğrenci yetiştiren esnaflar ise TOBB Mesleki Eğitim Merkezinin düzenlemiş olduğu kahvaltı programından dolayı kendilerine teşekkür ederek Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun ile aynı masaları paylaşıp sorunlarını rahatlıkla bir şekilde anlatmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. Hakkarihabertv.com

ciraklik-egitim-merkezi-hakkari-1.jpgciraklik-egitim-merkezi-hakkari-m.jpg


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.