29 Mart 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara21°C

EGE BALCILIK KALİTEDE HİZMET TANIMIYOR

Ege balcılık kalitede hizmet tanımıyor

Türkiye’de adında sözce söz ettiren ve yıllardır Hakkari’de faaliyet gösterin Ege Balcılık yeni sezon doğal mağara balı ile merhaba dedi.

28 Ekim 2017 Cumartesi 12:33

Kendi ürettiği kara kovan balını Türkiye ve dünyanın birçok ülkesine sipariş eden ve marka tescil patentine sahip olan Ege balcılık kalitede hizmet tanımıyor.

“Baba bana bal al (Al kızım sana Ege bal), hastalanmıyorum çünkü Ege bal alıyorum” sloganı ile Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargo ile hizmet veren Ege balcılık firması 1980 yılından beri Hakkari Merkez Atatürk caddesi Türk Telekom yanında 556 sayılı kanun hükmünde kararname ile G56584 Nolu  Marka Tescil patenti ile faaliyetini sürdürüyor.

Kentin birçok noktasına değişik afişler asarak dikkatleri üzerine çeken Ege balcılık hiçbir yerde olmayan mağara balıyla da bir ilke imza attı.

Firma yetkilileri,”Kendi ürettiğimiz Kara Kovan balı olup, saf ve doğal ballardır.  Kara Kovan Sepeti dediğimiz  çamurla ve  samanla sıvanmış  hasır veya çalıdan  örülmüş sepetlerimiz olup, bu sepetlerden 4 bin kovanımız olup ayrıca yıllık  40 ton kara Kovan petek süzme balı  üretimimiz oluyor.

 Bu balımızı Sonbahar ayının Ekim ayında kovanlarda alıyoruz.  Kara kovan Balı, mağara balı, dağ balı,n yanında Polen, ceviz içi, Propolis  Arı Sütü ve Süzme bal çeşitleri de bulunmaktadır. Bu kara kovan sepetlerin özelliği Yüksek yaylalarda bal vermesidir.

 Bu kovanlarda her şey  balından peteğine kadar arının yaptığı petek ve baldır. Ege balcılık  olarak da Türkiye’ nin her iline, ilçesine ve kasabasına Ücretsiz kargo ile halkımızın hizmetindeyiz.

 Hakkari’ de  elde ettiğimiz  bu balların yine ülkemizin anzer yöresinde elde edilen ve yüksek fiyatlarla pazarlanabilen hatta ihraç olanağı sürekli koruyan anzer balıyla bir karşılaştırma yapıldığında bu bala özelliğini veren maddelerin  Hakkari  balında da aynı oranlarda bulunduğu görülmüştür.

 Katkısız ve saf Çiçek tozunda aldığımız  bu kara kovan balımız renk ve rahiya bakımından üstün özelliklere sahip olup  diğer besinlerde olduğu gibi İnsan bünyesinde rahatsız edici hiçbir özellik taşımayıp aksine antiseptik etkisi ve  antioksin özelliğinden dolayı mide, kalp, Karaçiğer, Şeker hastalığı  kemik hastalıkları ve hatta kanser iyi edici özellikleri bulunmaktadır.

Bal ürettiğimiz yerlerimiz doğal yapısı ve florası ile arcılığın cazibe merkezlerindendir.  Bu ballarımızla ünlü anzer balına rakip olabilecek durumdayız. Kara kovan balı, Mağara balı, Süzme Balı, polen, Arı Sütü, Propolis ve Ceviz içi Siparişleri adrese teslim bizden bize bir telefon açmanız yeterli olacaktır” şeklinde konuştular.

ULAŞABİLECEĞİNİZ TELEFON NUMARALARIMIZ

Tel : 0(438) 211 5763

GSM : 0505 559 6857

ege-bal-4-001.jpgege-bal-5.jpgege-bal-1.jpgege-bal-3.jpgege-bal-8-001.jpgege-bal-6.jpgege-bal-7.jpgege-bal-9.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.