29 Mart 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara21°C

“EMANETİ GERİ ALACAĞIZ”

Murat Taş

01 Ocak 2018 Pazartesi 14:15

Hakkâri amatör liginin namağlup takımı lider ve şampiyonluğun en güçlü adayı Hakkâri zapspor takımı gecen sene baraj maçında Yüksekova Belediye spor takımına yenilerek Bölgesel amatör ligi Yüksekova ilçemize gitmişti.

Hakkâri spor oyuncuları sezon başında yeni bir oluşumla Hakkâri zapspor çatı altında toplanarak lige girdiler.

Genç yönetimle yoluna devam eden, Hakkâri zapspor takım yönetimi, teknik heyeti, futbolcular ve taraftarları kenetlenerek Devlet büyüklerimizin de desteğini alarak bölgesel amatör ligini ilimize tekrar getirmek istiyorlar.

Bizlerde Hakkâri zapspor yönetim, teknik heyet ve futbolcuların görüşlerini sizlerle paylaşmak istedik.

1-22.jpgMİKAİL ÖZDEMİR – Hakkâri Zapspor Teknik Direktörü

2016-2017 futbol sezonunda Hakkâri ilini Bölgesel Amatör ligde başarılı bir şekilde temsil ederek ligi 3. Sırada bitirdik.

Yüksekova ile yapılan baraj maçında kendimize yakışmayacak bir futbol oynayarak maçı kaybettik, bütün Hakkâri halkını üzdük.

Bu mağlubiyet nedeniyle bize büyük destek sunan Sayın Valimiz başta olmak üzere Alay komutanımız, Emniyet Müdürümüz ve taraftarlarımızdan tekrar özür diliyoruz.

Bu sene tekrar kendi hatamızdan kaybettiğimiz Bölgesel Amatör Ligini Hakkâri iline kazandırmak için yeni bir yönetim ile Hakkâri Zapspor futbol kulübünü devraldık ve şu ana kadar oynadığımız 11 maçta 11 galibiyet alarak şu an en yakın rakibimize 6 puan fark atmış bulunmaktayız.

Ligin bitimine 3 hafta kaldı, Yüksekova ile oynanacak baraj maçı için mutlaka iyi transferlere ihtiyacımız var, şu ana kadar 4 futbolcu ile prensipte anlaşmış bulunmaktayız.

Bu aşamadan sonra desteğe ihtiyacımız var, Sayın Valimizden, Alay Komutanımızdan ve Emniyet Müdürümüzden geçen sene vermiş oldukları desteği tekrar vermelerini istiyoruz.

Hakkâri halkına borcumuzu bu sene ödemek boynumuzun borcu olmuştur. İnşallah halkımızın desteği ile baraj maçını alıp önümüzdeki sezon tekrar bal liginde mücadele edeceğiz. Ayrıca herkesin yeni yılını kutlarım.

2-21.jpg

Nazif ARTAN-Hakkâri Zapspor Antrenör yardımcısı.

Gecen sezon dramatik bir şekilde Yüksekova Belediye spora yenildik. Takımızın gecen sezonki iskeletini kuruyarak Hakkâri amatör liginde yolumuza devam ediyoruz.

Hakkâri amatör liginde Şampiyon olup gecen sezon Yüksekova ilçemize verdiğimiz emaneti geri almak istiyoruz.

Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız, Emniyet Müdürümüz ve Alay komutanımız gecen sezon bizlere çok büyük destekleri oldu.

Hakkâri halkı ve spor camiası adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Hakkâri amatör liginde şampiyon olan hangi takımımız kim olursa olsun desteklerini esirge etmesinler sonuçta ilin tek eğlencesi spordur ben inanıyorum bizlere gereken destek tekrar sağlanırsa Hakkâri hak ettiği yere gelecektir. Hakkâri sporseverler için 2018 yılı güzel geçecek ve herkese mutlu yıllar.

3-20.jpg

Yasin ŞANLI Hakkâri Zapspor futbolcusu.

Takımımız şu an lider bir iki hafta sonra İnşallah şampiyon olup baraj maçına çıkacağız.

Gecen sezon Yüksekova Belediye spor bizi yendi bizler bu sene lige daha iyi hazırlandık, Yüksekova Belediyespora emanet ettiğimiz ligi tekrar geri alıp o coşkulu misafirperver ve harika Hakkâri halkına tekrar bölgesel amatör ligi getirmektir.

Yüksekova Belediyesporu baraj maçında yene bilmemiz için takviye yapmamız lazım.

Bunu yapabilmemiz için başta Sayın Valimiz, Belediye başkanımız, Alay komutanımız ve İl Emniyet müdürümüzün destekte bulunması gerek. Bizler Şu an sadece Hakkâri futbolunun başarısı için canla başla çalışıyoruz, İnşallah bizlere gereken destek sağlanır. Bu düşüncelerle 2018 hepimiz için iyi olması dileğiyle mutlu yıllar.

4-21.jpg

Sinan TİMUR Hakkâri Zapspor futbolcusu

Takım olarak iyi bir havaya girdik, elimizdeki imkânlarla, mücadele ediyoruz.

Takımımız şampiyon olarak çıkacak ve Yüksekova Belediye sporla baraj maçı oynayacağız.

Burada Hakkarispor, Merzanspor, Belediyespor yâda Hakkâri’nin herhangi bir takımı şampiyon olsun bizim için fark etmez bizler Hakkâri sporu temsil ediyoruz. Bizlere gereken destek sağlanırlarsa ilimizi tekrar bölgesel amatörde temsil edeceğiz.

Bunu da belirteyim gecen sezon baraj maçını kaybetmiştik ve ben o maçta gol atmamıştım Hakkâri sporseverlere baraj maçında gol sözü veriyorum. İyi yıllar herkese

5-19.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.