23 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara24°C

EMEL PIRLANTA’DA BÜYÜK ELMAS İNDİRİMİ

Emel Pırlanta’da Büyük Elmas İndirimi

Elmaslar her zaman kadın güzelliğini yücelten öğelerden olmuştur. Ayrıca da eski çağlardan beridir en prestijli mücevher biçimi olarak kabul görmüştür her dönem elmas takı modelleri.

14 Aralık 2018 Cuma 15:33

Elmasların ölümsüz görseli, pırlantalarla her dönem yaşadığı çekişmede gizemli ışıltılarıyla galip gelmiştir. Yaşanmışlık dolu auraları non stop her ortama saçan elmas mücevherler, tarihte Cleopartra’dan Truvalı Helen’e kadar her çağda ikonik kadınların; kulaklarından, boyun ve bileklerinden eksik olmamıştır. İşte şimdiyse Emel Pırlanta sene sonuna özel düzenlenen büyük elmas indiriminde gelmiş geçmiş en özel elmas kreasyonunu gözler önüne seriyor.

 Elmas Mücevher Takımları Özel Etiketleriyle Emel Pırlantada!

Üzerine elmas taşlar düşmüş para kolyeler, 3 boyutlu yıldız formlu elmas küpe modelleri, 3 taş tria formlu elmas kolyeler ve gerdanlıklar, elmas suyolu bilezik modelleri, tektaş elmas küpe modelleri, yakut karmalı elmas küpe ve kolye modelleri, elmas kelepçeler,

5 taş yüzükler, tria küpeler güzellik konusunda birbiriyle yarışıyor adeta. Üstelik görselde yarışmakla da kalmıyorlar. Zira tüm etiketlerde yaşanan %50 indirim, tüm ürünlerin fiyatını yarı yarıya düşürmüş durumda. Bu anlamda 1 yerine birkaç adet alabileceğiniz mücevherlerle büyük kazanç yaşamanız da kaçınılmaz olacaktır.

 Türkiye’nin En Büyük Mücevher İhracatçısından Büyük İndirim

Mücevher ihracatında 3. sırada olan Emel Pırlanta online sayfalarında klasik, yeni tasarımlı ve sıra dışı formlu ürünleriyle elmas konusunda da harikalar yaratmaya devam ediyor.

Elmas mücevherler konusunda dünya trendlerini yakalamak ve yeni senede de trend elmaslardan mahrum kalmamak için siz de Emel Pırlanta online sayfalarına davetlisiniz. Etiketlerde yaşanan %50 indirim ise sizi extra mutlu edecek olaylardan.

Rosekuarts altın madeni ile harmanlanarak dünyanın en romantik formuna bürünmüş elmas modelleri, siyah çerçeveleri ve kendine aşık eden 1. sınıf elmas taşlarıyla en güzel formunu almış montürlerle sizleri bekliyor Emel Pırlanta online sayfalarında.

Kısacası;

Elmas yüzükler

Elmas kolyeler

Elmas küpeler

Elmas bileklikler

Elmas kelepçe modelleri

ve broşlar alanında yaşanan bu festivale ürünler seçilmeden ve tükenmeden katılmanızı öneririz.

2saatkolyeyilbasi.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.