• BIST 9548.09
  • Altın 2499.755
  • Dolar 32.4879
  • Euro 34.5554
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 19 °C

EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ İLE RAMAZAN TURU!

Hakan Taş

İl Emniyet Müdürümüz Atanur Aydın ile hafta sonu şehir merkezinde turladık. Kısa süre içinde kendisini halka sevdirmeyi başran genç müdür ile Cumhuriyet caddesinde turluyoruz. Her adımda halk ile ayak üstü sosyal mesafe ölçüsünde sohbet ederek hatır gönül sordu.

Maskesi olmayan vatandaşları tatlı bir dille uyararak makam aracında bulundurduğu maskeleri dağıttı. “Virüs dolaşmaz, biz dolaşıyoruz. Kurallara uyarak sürece destek olmalıyız. Tehlike geçmiş değil. Evde kalmak çaresizlik değildir, acil ihtiyaçlarınızı evinize kadar ulaştırabiliriz. İçişleri ve Sağlık Bakanlığımızın açıklamalarına riayet etmeliyiz ki bu beladan kurtulabilelim. Mecbur kalmadıkça sokağa çıkılmasın, maskesiz dolaşılmasın.” Açıklamasını yaptı.

emniyet-muduru1111111111.jpgİl Emniyet Müdürümüz profesyonel bir basketbolcu. Başarılı sayısalcı, çocukla çocuk, büyükle büyük. Akıcı bir sohbeti var, saatlerce konuşsun zevkle dinlersiniz. Eleştiri yaparken çözüm de üretiyor. İyi bir baba, sağlam bir dost, işinde ciddi ve titiz bir devlet memuru. Aile kavramını çok önemsiyor. Anne ve babasına aşırı düşkün ve hala onlardan çocuk gibi korkar. Bilmediği tek şey “AŞK”tır. Hayatına giren tek kadın eğitimci olan eşidir.

Çukurca ilçemizde bisikleti çalınan bir çocuk ile ilgili ilginç bir olayı anlatınca gözleri doldu. Doğruya, bir çocuğa yapılacak en büyük kötülük onun umudunu ve oyuncağını çalmak değil midir. O çocuğa bisiklet alımı yaparak bu defa sevinçten ağlatmış.

Kadın, çocuk ve şehit anneleri onun zaafı. Daha sonra Polis evine geçtik, sohbet ettik. Çocukluğunu, gençliğini, eğitim yıllarını, başarı yolundaki çabalarını, hayata dair çok şey konuştuk.

Emniyet Müdürümüz ile ilk buluşmamızda makamında çıkarken kaza yapmıştım. Bu defa öylesine koyu bir sohbete dalmışız ki iftar yaklaştı ve ekmek almaya geç kaldım. Yani ne zaman genç ve yakışıklı müdürümüz Atanur Aydın’a takılsam başıma bir şeyler geliyor. ( Şaka, şaka)…

Sohbet sonunda Müdür Aydın, Anneler Günü dolayısıyla da özellikle şehit anneler ve tüm annelerin ellerinden öptüğünü söyleyerek, tokalaşmadan, kucaklaşmadan ayrılıyoruz. 

Bu yazı toplam 2187 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim