23 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara23°C

EMNİYET'TEN ENGELLİLERE SPOR MALZEME DESTEĞİ

Emniyet'ten engellilere spor malzeme desteği

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ‘’Hayat Engel Tanımaz ‘’Projesi kapsamında engelliler spor kulübüne malzeme yardımında bulundu.

09 Mart 2021 Salı 19:53

 

Emniyet Müdürü Müdür Atanur Aydın, Bedensel Engelliler Derneği Engelliler Koordinasyon Merkezinde önünde Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin, Sümbül Engelliler Spor Kulübü Başkanı Şükrüye Yıldız Tatlı, Berçelan Engelliler Spor Kulübü Başkanı Cahit Moolaosmanoğlu ve Engelli Sporcular tarafından karşıladı.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü  ‘’Hayat Engel Tanımaz ‘’Projesi kapsamında  2. Lig’e terfi eden Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü Bünyesinde Mücadele Eden Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına ve Berçelan İşitme Engelliler Futbol Takımına  spor malzeme desteğinde bulundu.

  İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın’nın katılımı ile Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına ve Berçelan İşitme Engelliler Futbol Takımına 35 ayrı kalemde spor malzemesi teslim edildi.

  Malzeme tesliminden konuşan Müdür Atanur, daha önce birkaç spor kulübe de buna benzer destek olduklarını  ifade ederek Hakkâri’de başarılı bir engelli kulübüne Başta Valimiz Sayın İdris Akbıyık’ın ve bizlerin önemsediğini daima yanlarında olacağımızı bilmelerini istiyoruz dedi.

 Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin’de başta Valimiz Sayın İdris Akbıyık’ın dernek ve bünyesinde faaliyet gösteren engelli spor kulüplerine göstermiş olduğu yakın ilgiye ve İl Emniyet Müdürümüz Atanur Aydın’a sağlamış olduğu malzeme desteği ve samimi yaklaşımı için teşekkür etti. Hakkarihabertv.com

whatsapp-image-2021-03-09-at-16.33.06.jpegwhatsapp-image-2021-03-09-at-16.18.27.jpeg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.