19 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara16°C

ENGELLİ SPORCUYA DAVET

ENGELLİ SPORCUYA DAVET

Hakkarili Remzi Pala A Milli Takım kadrosunda yer almayı hedeflediğini söyledi.

08 Şubat 2021 Pazartesi 18:14

   Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Sporcusu Remzi Pala  8-19 Şubat’ta Yalova’da gerçekleştirilecek olan Genç Milli Takım kampına davet edildi.

Çalışmalarına hız veren Remzi Pala amacının A Milli Takım kadrosunda yer almayı hedeflediğini söyledi. 

 Kulüp Başkanı Şükrüye Yıldız Tatlı;" Genç sporcumuz Remzi Pala’nın bu kampa davet edilmesinin sporcumuz açısından başarılı bir kariyer.

Şehrimizin temsiliyeti adına da  çok önemli olduğunu, başarılı bir kulübün sporcusu olan Remzi Pala'nın hem takımda hem bireysel çalışmalarda ciddi emek vermiştir.

Ancak daha önemlisi maddi ve manevi desteğini esirgemeyen başta Valimiz Sayın İdris Akbıyık'a spor tesisini gece gündüz kulübümüz  hizmetine  açan Gençlik Spor İl Müdürüz Emin Yıldırım'a Bedensel Engelliler Derneği Başkanı ve aynı zamanda takım antrenörü Mesut Keskin'e ve Cengiz Çata'a  teşekkür ediyorum" dedi. Hakkarihabertv.com

whatsapp-image-2021-02-05-at-16.23.05.jpeg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.