19 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara17°C

ERCİŞ’Lİ ÇOCUKLAR UÇAKTA KEMAN EŞLİĞİNDE MELEDİ

Erciş’li çocuklar uçakta keman eşliğinde meledi

Çankaya Metin Oktay Ortaokuluna kardeş okul olarak Ankara’ya hareket eden Van-Erciş Cumhuriyet Ortaokulu öğrenciler uçakta keman çalarak ünlü türkücü Aydın Aydın ile birlikte melediler.

26 Aralık 2017 Salı 12:39

Çankaya Metin Oktay Ortaokuluna kardeş okul olar Van- Erciş Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri Van Ankara 10.10 seferini yapan uçakta Keman çalarak eğlendiler. Uçakta bulunan ünlü türkücü Aydın Aydın ise birbirinden güzel şarkılar seslendirerek öğrencilere neşeli dakikalar geçirtti.

Sanatçının türküsüne Erciş’li öğrenciler hep bir ağızdan meleyerek destek verdiler.  Yolculuklarının sanatçının bir birinden güzel espri ve şarkıları geçtiğini belirten öğrenciler sanatçı Aydın Aydın’a teşekkür ettiler.

Erciş Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Tarkan Erbil ise Çankaya Metin Oktay Ortaokuluna kardeş okul olarak Ankara’ya hareket ettiklerini belirterek bu güzel düetten dolayı sanatçıya teşekkür etti. Haber: Feyzullah Taş/İHA



aydin-aydin-1-012.jpgaydin-aydin-3-007.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.