19 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

ERTUŞ AİLESİNDE TAZİYE MESAJI

Ertuş ailesinde taziye mesajı

Hakkari’nin sevilen ve sayılan simalardan Ertuş ailesi büyüklerinden İbrahim Ertuş’un vefatı nedeniyle Ertuş ailesi bir taziye teşekkür mesajı yayınladı.

02 Mart 2019 Cumartesi 11:44

25.02.2019 tarihinde Ankara Özel Güven Hastanesinde tedavi gördüğü sırada vefat eden 5 çocuk babası İbrahim Ertuş Dağgöl Mahallesi Kalealtı aile mezarlığında toprağa verilmiş olup taziyesi ise Çatallar camisinde kabul edilmişti.

 Ertuş ailesi taziye mesajında,” Van iline merhumun cenazesini karşılamaya gelen, Hakkari’ye kadar bizlere eşlik eden, mezarlığa gelen, taziyemize katılan, başta sayın Valimiz, Belediye Başkanımız, Cumhuriyet Başsavcımız, İl Jandarma Komutanımız,

İl Emniyet Müdürümüz, Ankara Hakarililer Derneği, STK temsilcileri, Kurum amirleri, Hakkâri merkez, ilçe ve köylerinden, yurt içi ve yurt dışından taziyemize gelen bizleri arayan ve çeşitli merciler üzerinden bizlere ulaşan ve taziyelerini bildiren, bizlerle acımızı paylaşan tüm dost ahbap ve yakınlarımıza canı gönülden teşekkür eder saygı ve minnetlerimizi sunarız...

ERTUŞ AİLESİ ADINA

    METİN ERTUŞ

ibrahim-ertus-m.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.