19 Nisan 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara11°C

ERTUŞ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Ertuş ailesinin mutlu günü

Hakkari’nin saygın esnaflarından Cemalettin Ertuş, Ankara PTT şubesinde memur olarak çalışan Mihrican Elmas ile dillere destan bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

06 Ağustos 2018 Pazartesi 13:36

Hakkari’nin en kadim esnaflarından olan rahmetli H Mecit Ertuş’un oğlu Cemalettin Ertuş için Ankara Bera otel de ve Hakkari’de gelenek ve göreneklere göre görkemli bir düğün töreni düzenlendi. 

Başkent Ankara’da PTT şubesinde memur olarak çalışan Mihrican Elmas ile Cemalettin Ertuş çiftinin en anlamlı gününde akrabaları ve yakın dostları yalnız bırakmadı. 

Düğün törenine Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, eski İl Başkanları Mehmet Ertuş, A. Mecit Tarhan, MHP İl Başkanı Fatih Özbek, Durankaya Bağımsız Belediye Başkanı Fatih Keskin, Ankara Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İdris Ertuş, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, kurum amirleri, gelinin Ankara’dan gelen ailesi ile binlerce davetli katıldı. 


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Nergiz düğün salonunda kentin örf, adet, gelenek ve göreneklerine göre düzenlenen kına gecesinin ardından, Hüseyin Çelik Anadolu imam hatip lisesi bahçesinde devam eden düğün töreninde kadın ve erkekler Kürtçe şarkılar eşliğinde kol kola girerek çiftin mutluluğunu halay çekerek paylaştı. 

Düğün törenine gelen davetlileri kapıda karşılayan Sağdıç Nazım Ertuş, en küçük kardeşlerinin bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti. Hakkarihabertv.com


Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.