28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

EXUMA SPOR JUMP MAĞAZASI KIŞA HAZIR

Exuma spor jump mağazası kışa hazır

Hakkari Bulvar Caddesi üzerinde bulunan H. Sait Camii yanında hizmet veren Exuma Spor- Jump Spor ayakkabı bayisi oldukça ekonomik kaliteli şık ve tarz kışlık ayakkabı ve giyim çeşitleriyle hizmetinizde.

10 Kasım 2017 Cuma 23:31

Yıllardır adında sıkça söz ettiren ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Exuma Spor- Jump Spor mağazası yeni farklı şık ve her türlü ürünleri ile kışa hazır oldukları müjdesini verdi.

Kot Pantolon, Spor Ayakkabısı ve birbirinden şık ürünlerin yer aldığı Exuma Spor- Jump Spor mağazası siz değerli müşterileri bekliyor.

Yöre halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu ifade eden Mağaza sahipleri ürünlerde yapmış olduğu indirimlerde her aile bütçesine göre uygun olduğunu belirttiler.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Birbirinden güzel  ve kaliteli kot çeşitleri kazak,hırka,mont ,  kışlık ayakkabı ve bot çeşitleri kış sezonuna hazır olan Exuma Spor- Jump Spor ayakkabı bayisi ekonomik fiyatlarla ilde bir ilke imza attı.

ADRES: Exmua Spor- Jump Spor Bayii Bulvar Caddesi H.Sait camii yanı

İletişim: 0541 295 33 21-Hakkari

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.