20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

FATİH KESKİN 2. HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Fatih Keskin 2. Halı saha futbol turnuvası başladı

Hakkari Durankaya belediyesinin gençleri spora teşvik amaçlı düzenlediği geleneksel “Fatih Keskin 2. Halı saha futbol turnuvası” oynanan ilk maçlarla başladı.

23 Eylül 2018 Pazar 10:47

Başlatılan turnuvayla ilgili açıklamada bulunanDurankaya Bağımsız Belediye Başkanı Fatih Keskin, gençlerimizin birbiriyle kaynaşması ve dostluklarının pekişmesi amacıyla  futbol turnuvası düzenlediklerini söyledi.

Keskin,” Turnuvaya 20 takım katılıyor. Turnuvaya katılan futbol takımların her biri birbirinden değerli pırıl pırıl gençlerden oluşuyor. İmkanlar dahilinde bu tür etkinlikleri düzenleyerek, gençlerimizi spora ve dostluğa teşvik etmeyi planlıyoruz.

Önümüzde ki süreçte daha farklı etkinlikler düzenleyerek, gençlerimizi sosyal aktivitelerle kaynaşmasını ve boş zamanlarının daha verimli geçmesini sağlayacağız.

Turnuvamızı başlattık bir kaç hafta içerisinde final maçında galip gelen takıma şampiyonluk hediyelerini sunacağız. Bütün takımlara başarılar diliyorum” dedi. Hakkarihabertv.com

keskin-turnuvasi-1.jpgkeskin-turnuvasi-2.jpg

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.