29 Mart 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

FEHMİ ARMUT, MEZARI BAŞINDA ANILDI

Fehmi Armut, mezarı başında anıldı

2011 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu aramızda ayrılan Hakkari'nin sevilen ve sayılan simalarından Fehmi Armut mezarı başında anıldı.

16 Kasım 2018 Cuma 11:41

16 .11. 2011 yılında Hakkari Yüksekova karayolunun çöplük mevkiinde Hakkari İl Özel İdaresine ait aracın başka bir araçla çarpması sonucu meydana gelen kazada Fehmi Armut yaşamını yitirmişti.

Hakkari’nin sevilen ve sayılan simalardan Fehmi Armut ailesi ve yakınları tarafından Yukarı Merzan Mahallesindeki aile mezarlığında anıldı.

Abisini genç yaşta kaybeden İbrahim Armut, abisini anma töreninde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. 16.11. 2011 yılında Hakkari Yüksekova karayolunun çöplük mevkiinde Hakkari İl Özel İdaresine ait aracın başka bir araçla çarpması sonucu meydana gelen kazada Fehmi Armut yaşamını yitirmişti.


ELİMİZDE KALAN FEHMİ ARMUT'UN SON GÖRÜNTÜLERİ


Hakkari’nin sevilen ve sayılan simalardan Fehmi Armut ailesi ve yakınları tarafından Yukarı Merzan Mahallesindeki aile mezarlığında anıldı.

Abisini genç yaşta kaybeden İbrahim Armut, abisini anma töreninde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Hakkarihabertv.com

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.