26 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara22°C

FETÖ ÜYESİ KARI KOCA SINIRDA YAKALANDI

Fetö üyesi karı koca sınırda yakalandı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Hacıbey Çayı yakınlarında yasa dışı yollardan Irak tarafına geçmeye çalışan ve daha sonradan karı koca olduğu anlaşılan 2 şahıs “FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçundan yakalandı.

01 Nisan 2018 Pazar 10:19

Valilik tarafından yapılan açıklamada," İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce FETÖ/PDY bölücü terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında;

  23.03.2018 günü İlimiz Şemdinli İlçesi Hacıbey Çayı yakınlarında yasa dışı yollardan Irak tarafına geçmeye çalışan ve daha sonradan karı koca olduğu anlaşılan 2 şahıs “FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçundan yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüpheli şahısların üzerinde yapılan aramada 13.920 dolar, 2.580 euro ve 365 TL para ele geçirilmiştir. Şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmış olup; konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi. Kaynak: Valilik sitesi
2-138.jpg1-105.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.