26 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara26°C

FETOVARİ OLARAK BİZE ÇAMUR ATANLAR VAR

Fetovari olarak bize çamur atanlar var

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ildeki gazetecilerle bir araya gelen Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, Fetovari olarak bize çamur atanlar var dedi.

11 Ocak 2021 Pazartesi 15:45

Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir, Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter, ildeki gazetecilerle Hakkari Evinde bir araya gelerek gazeteciler gününü kutladılar.

Gazetecilerin zor bir coğrafyada zor şartlar altında görevlerini yerine getirdiğini ifade eden Başkan Gür, her zaman yanı başlarında olan gazetecilere görevlerinde başarılar diledi.

Son günlerde sosyal medya hesaplarına da şahsı hakkında asılsız iddiaların bulunduğunu da söyleyen Başkan Gür, haklarında suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

Başkan Gür,” Bölgede hiçbir partinin yapamadığı çalışmaları biz yapıyoruz.  Bölgede çalışan tek partiyiz.  Merkez, İlçe, Belde, Köy ve Mezrada demeden dolaşıyoruz ve halkın sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz.  Yöre halkı bizi bağrına basıyor.

Teşkilatımız Hakkari sevdalısıdır.  Bu çalışmalarımızı çekemeyenler bize iftira atıyor. Fetovari olarak bize çamur atanlar var.  Sosyal medya hesaplarında bize çamur atan 3 kişi hakkında suç duyurusunda bulunduk. Yakında gerekli cezayı bulacaklar.

-Huzurun gelmesi ile birlikte halkın talepleri değişti

Bölgeye huzur ve güvenin gelmesi ile birlikte halkın taleplerinin de değiştiğini belirten Başkan Gür,”Bölgemizde huzur ve güven var. Halk huzurunu yaşıyor.

Bu huzur ve güven ortamının sağlanmasından dolayı sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Hükümetimiz bölgemiz için elinde geleni yapıyor ve yapmaya da devam ediyor. Allah devletimize zeval vermesin” dedi. Haber: Feyzullah Taş

baskan-gur-1-004.jpgbaskan-gur-2-004.jpgbaskan-gur-3-003.jpgbaskan-gur-4-001.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.