28 Mart 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara17°C

GARANTİ AŞK!

GARANTİ AŞK!

En yoğun mesai yapanlar banka çalışanlarıdırlar. Yoğun çalışma temposundan aşka ve evliliğe de pek vakit bulamazlar. Ama aşk ve evlilik onlara da pek yakışır.

06 Ağustos 2018 Pazartesi 10:27

Ömer Onay, Hakkari Garanti Bankası’nda çalışıyor. Efendiliği, çalışkanlığı ve yakışıklılığıyla tanınıyor. İlin saygın ailelerinden AYDOĞAN ailesinin güzel kızları Ayşegül Aydoğan ile hayatını birleştirdi.

 Merhum eski Cezaevi Müdürü Abdullah Onay ve H.İbrahim Şen’in torunu olan Ömer Onay için Gazi Mahallesinde geniş alan üzerinde dillere destan bir düğün merasimi yapıldı.

Üç gün üç gece devam eden düğün şölenine bin davetli katıldı. Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, İşadamı ve Kanaat Önderi Ahmet Şen ve Belediye Başkan Vekili Erhan Okay saatlerce halayın başını çekerek ailenin mutlu gününe ortak oldular.

Düğün töreninde hem davul zurna hemde orkestra vardı. Ulvi Temirağa ve Emrah Taş dokuz saat boyunca mikrofonu bırakmadılar. Onaylar semtindeki düğün bir festivale dönüştü. İlimizin markası haline gelen Mimoza yemekçilik enfes bir doğeba yemeği ile bin kişiye hizmet verdi.

Damadın amcası ve aynı zamanda sağdıcı olan Ahmet Onay, düğün sonrasında şu açıklamayı yaptı. “Gençlerimizin mürüvvetini görmek bizi çok mutlu ediyor. Bu güzel günümüze iştirak eden ve etmeyen tüm dost ve akrabalarımıza ailem adına teşekkürlerimi iletiyorum.

Mutlu bir evlilik herkesin en doğal hakkıdır. Allah hepimizin çocuklarına güzel kısmetler nasip etsin. Bu sıcak havaya rağmen bizi yalnız bırakmayarak sevincimize ortak olan ve bizi onurlandıran herkesten Allah razı olsun” dedi.

Damadın dışında en çok heyecanlı olanlardan biri de Garanti Bankası Hakkari Şubesi çalışanlarıydı. Hep masa başı çalışmaya alışık olan bankacılar halay çekerek tatilin ve düğünün tadını çıkardılar.

Birbirlerine çok yakışan Ayşegül ve Ömer çiftiyle hatıra resim çektirmek için davetliler birbirleriyle yarıştı. Damada hediye vermek için de zaman zaman kuyruk oluştu.

GARANTİ aşka, Ömer Onay ve Ayşegül Aydoğan’a ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Haber: Hakan Taş/Hakkarihabertv.com

bd2d0eee-abd5-40ac-8077-b92cab0d97e7.jpg468dfbfa-d3a1-4a37-94f8-316611616b82.jpgd3b21acf-1b29-44f9-97e4-0f7565f76032.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.