28 Mart 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara18°C

GAZETECİ ALİ SEVMİŞ UNUTULMADI!

GAZETECİ ALİ SEVMİŞ UNUTULMADI!

Ulusal ve yerel basında uzun yıllar çalıştı. Anadolu Ajansı ve Doğan Haber Ajansı Hakkari Temsilciliği yaptı. Tirajı yüksek en çok okunan gazete manşetlerinde onun imzasını taşıyan haberler okumak mümkündü.

10 Ocak 2021 Pazar 14:58

Duruşu, konuşma dili, beyefendiliği, donanımı ve edebiyle harika bir kişilikti. Dobra ve korkusuzdu. Bölgede herkes tarafından tanınıyordu ve müthiş bir saygı görüyordu. Babası gibi de her zaman şık ve renkliydi.

2014 yılında kanser hastalığına yenik düşerek genç yaşta aramızdan ayrıldı. Ani ölümü herkesi derinden üzdü.

10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla biz Hakkari’de görev yapan bir gurup gazeteci Biçer Mahallesindeki kabristanında mezarı başında ziyaret ederek ruhuna el fatiha okuduk.

Kalemi ve yüreği güçlü değerli dostum Ali, seni asla unutmayacağız. O çok sevdiğin Sümbül dağı gece gündüz sana nöbet tutuyor. Sinan Cem büyüdü ve senin yolunda ilerliyor. Biz seni tabutun içinde toprağa değil yüreğimize gömdük. Gazeteciler günün kutlu olsun… Haber: Hakan Taş

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.