25 Nisan 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara22°C

GENÇLİK SPORDAN "SPORUNU YAP ÖDÜLÜNÜ KAP"

Gençlik Spordan "Sporunu Yap Ödülünü Kap"

akkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" kutlamaları kapsamında "Sporunu Yap Ödülünü Kap" etkinliği başlattı.

16 Mayıs 2020 Cumartesi 17:31

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıktığı tarih olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını evlerinde geçiren vatandaşlar için "Sporunu Yap Ödülünü Kap" etkinliği başlattı. 

Gençlik haftası kutlamaları kapsamında düzenlenecek olan ödüllü etkinliklerde, online üzerinden Satranç, Okçuluk ve Dart'ta dereceye girenlere madalya ve kupa verilecek, ilginç egzersiz videolarda dereceye girenler ise, Bisiklet, Tablet, Eşofman ve Spor Ayakkabısı kazanacak. İlginç egzersiz videolar için son başvuru 25 Mayıs iken, Online etkinlikleri için ise başvurular 29 Mayıs'ta son bulacak. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Genlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıktığı tarih olan 19 Mayıs’ın anlam ve önemini hatırlatmak amacıyla ödüllü yarışma düzenlediklerini söyledi. 

Yıldırım," Mart ayından bu yana ülkemizde görülen korona virüsü nedeniyle her yıl 19 Mayıs’ta kutlanan Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını ne yazık ki bu yıl evlerimizde kutlayacağız. Gençlik haftasında gençlerimizin evlerinde kalmalarına gönlümüz razı olmadı.

Bizlerde 19 Mayısın coşkusunu evlerde yaşatabilmek adına "Sporunu Yap Ödülünü Al" etkinliği başlattık. Evlerinde ilginç egzersizler yapanlar ile Online etkinliklerinde dereceye girenler ödüllerini almaya hak kazanacaklar. Umuyorum ki katılıma yoğun ilgi olur. Şimdiden hepsine başarılar diliyorum" diye konuştu.              

 "Videonu Gönder Ödülü Kap"

Whatsapp İletişim Hattı; 0552 196 1630                                                                                    

İnstagram; GSB_Hakkari                                                                                                                

Twitter; GSB_Hakkari

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.