19 Nisan 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara11°C

GENEL MÜDÜR GÜVEN’DEN ENGELLİLERE ZİYARET!

Genel Müdür Güven’den Engellilere ziyaret!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Genel Müdürü Selahattin Güven 10-16 Engelliler Haftası münasebetiyle Hakkari’deki engellileri ziyaret etti.

12 Mayıs 2017 Cuma 11:57

Hakkari’ye bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı (ASP) Genel Müdürü Selahattin Güven ve beraberindeki ASP il Müdürü M. Akif Bildirici ve Müdür yardımcısı H. Salih Kaya “10-16 Dünya Engelliler Haftası” münasebetiyle Hakkari’deki engellilere ziyarette bulundu.

Misafirleri Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Mesut Keskin karşıladı. Yaklaşık bir saat süren görüşmede Keskin engellilerin Hakkari’de yaşadığı sorunları ve çözüm önerilerini Selahattin Güven’e aktardıktan sonra Güven daha sonra orada bulunan engellilerle vatandaşlarla sohbet etti.

Konuyla ilgili daha sonra açıklama yapan Keskin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığıyla müşterek bir çok alanda buluştuklarını ifade ederek, her iki kurum içinde hedef kitlenin dezavantajlı engelliler olması sebebiyle bu ve buna benzer ziyaretleri önemsediklerini ve bundan dolayı Genel Müdür Güven’in ziyaretinden son derece memnun olduklarını söyledi. Hakkarihabertv.com
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.