29 Mart 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara16°C

GENEL MÜDÜRÜ UZUNKAYA'YA HAKKARİ GECELERİNE KATILDI

Genel Müdürü Uzunkaya'ya Hakkari gecelerine katıldı

Hakkari’de ziyaretlerde bulunan Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya protokol üyeleri ile birlikte Hakkari çarşı merkezini ziyaret etti.

23 Mayıs 2019 Perşembe 23:09

Özel Harekat Başkanı Selami Türker, İstihbarat Daire Başkanı Sabit Akın Zaimoğlu, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanı Resul Holoğlu, Güvenlik Daire Başkanı Cüneyt Ünal ve Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ile birlikte Hakkari’ye gelen Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya üs bölgeleri ziyaretinin ardından kent merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya ve beraberindekiler Hakkari Valisi Vali İdris Akbıyık, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci ile birlikte çarşı merkezini ziyaret ettiler.

Bulvar Caddesinde vatandaşlarla bir araya gelen genel müdür Uzunkaya ve beraberindekilere çay, uşkun ve mısır ikramı yapıldı.



Uzuknaya ile sohbet eden vatandaşlar Hakkari’nin huzur ve güven içerisinde olduğunu ifade ederek, Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim sayesinde Hakkari’nin cıvıl cıvıl bir kent görünümüne kavuştuğunu söylediler.

İki yıllık süre zarfında Vali Yardımcısı Epcim Vali sayesinde kentte büyük değişim ve dönüşümün yaşandığını belirten vatandaşlar, Hakkari’deki görüntülerin İstanbul Taksim’i aratmadığını söylediler.

Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel ise, yanına gelen tartıcı çocuklara harçlık vererek onlarla yakından ilgilendi.

Genel Müdür Uzunkaya protokol üyeleri ile birlikte polievine geçti.

Haber: Feyzullah Taş

genel-mudur-uzunkaya-1.jpggenel-mudur-uzunkaya-2.jpggenel-mudur-uzunkaya-3.jpggenel-mudur-uzunkaya-4.jpggenel-mudur-uzunkaya-5.jpggenel-mudur-uzunkaya-6.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.