28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

GENEL SEKRETER VALİ YARDIMCISI KUMBASAR'DAN BAYRAM MESAJI

Genel sekreter Vali yardımcısı Kumbasar'dan bayram mesajı

Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Tevfik Kumbasar, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

31 Temmuz 2020 Cuma 12:18

Paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma gibi bizi biz yapan insani hasletlerimizin öne çıktığı Kurban Bayramında, “Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir” anlayışıyla hareket ederek mazlumun ve mağdurun yanında olacağız.

Kadim kültürümüzden tevarüs eden bu paylaşma ve yardımlaşma geleneğimizi daima sürdürerek bizlere, her koşulda birlik olabilme, kenetlenebilme, tek yürek, tek yumruk gibi hareket edebilme kabiliyeti veren bu gibi milli örf ve adetlerimizi ilelebet yaşatacağız.

Bayramlar bütün insanlığın sevinci olursa anlam kazanır. Onun için bu kutlu zamanları fırsat bilerek, ailemiz, akrabalarımız ve yakınlarımızla hemhal olmalı, sevgi ve merhamete muhtaç yetim, garip ve kimsesizlerin sevinci olmalıyız.

Gönül zenginliğimizi bereketlendiren, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren Bayramlarda yaşadığımız tüm bu güzelliklerin gündelik yaşamımızın birer parçası olmasını dilerim.

Öte yandan küresel tehdit halini alan pandemi süreci hayatımızın her alanında olduğu gibi Bayramlarımızın idrakinde de eski alışkanlıklarımızı bir kenara bırakmayı zorunlu kılmıştır. Bu süreçte siz kıymetli vatandaşlarımızın salgınla mücadele kapsamında belirlenen tüm kurallara özellikle de Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarına uyması sağlığımız açısından büyük önem arz etmektedir. Bu konuda göstereceğiniz duyarlılık süreci başarıyla yönetmemize büyük katkı sunacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit ailelerimiz, kahraman gazilerimiz ve aileleri olmak üzere Hakkarili  hemşerilerimin, aziz milletimizin ve bütün İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını yürekten tebrik ediyor; sağlık ve esenlikler diliyorum.

İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERİ VALİ YARDIMCIMIZ SAYIN TEVFİK KUMBASAR

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.