19 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara24°C

GÜÇLÜ KADINLAR ETKİNLİĞİNE DAVET...

Güçlü kadınlar etkinliğine davet...

Hakkari valiliği öncülüğünde Hakkari Baro Başkanlığı, Dünya ve Anadolu Dernekleri Toplumsal Destekleme Federasyonunun ortaklaşa hazırlayacağı “ Birleşen Kalpler” Ankara - Hakkari Gönül Köprüsü “ Güçlü Kadın Etkinliği” ne tüm kadınlarımız davetlidir .

25 Temmuz 2019 Perşembe 12:15

 Ankara’dan katılacak misafirlerle yapılacak etkinlikte Hakkari kültürünün tanıtılmasına destek vermek ve elinin lezzetine güvenen kadınların yapacağı yöresel yemek yarışması , tablolarda Hakkari adlı resim yarışması ve en güzel yöresel kıyafeti yapan tüm kadınlarımızı bekleriz yarışmamıza.

Dereceye giren kadınlara altın ve çeşitli hediyeler verilecektir. Hakkari Halk Eğitim Merkezi müdürlüğüne bağlı usta öğreticilerin yaptığı birbirinden güzel  ürünlerin  sergileneceği etkinlikte Reng-i Hakkari Sanat Topluluğunun sahne almasıyla görsel ve müzik dolu bir şölenle etkinlik son bulacaktır. Tüm kadınlarımızı etkinliğimize bekleriz.
Yer: Kent park 
Saat: 18:00 ile 21:00 arası
Tarih :29.07.2019  Pazartesi

pala.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.