26 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara23°C

GÜL BAYAN KUAFÖRÜ" HİZMETE AÇILDI

Gül Bayan Kuaförü" hizmete açıldı

Hakkari’de bir kadın girişimci tarafından batı standartlarını aratmayan ve 3 kişinin istihdam edildiği yeni bir işyeri törenle hizmete açıldı.

20 Mart 2018 Salı 14:36

Çevre yolu üzerinde kadın girişimci Gülüzar Özdemir tarafından hizmete açılan "Gül Bayan Kuaförü" adlı işyenin açılışını Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Hakkari Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Hilal Turğay birlikte yaptı.

Açılışa, HATSO Meclis Başkanı Nazım Demir, KOSGEB Hakkari İl Müdürlüğü uzmanı Ziya Ökdemir, Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdi Arslan, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, Vedaş arıza ekibi ile çok sayıda davetli katıldı.

HATSO Başkanı Servet Taş, kadın girişimcilerin işsizliğin yoğun olduğu Hakkari’de yeni işyerleri açmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Taş,”Ticaret ve Sanayi Odası olarak göreve geldiğimizde zaman 80 ilde KOSGEB vardı. Ancak Hakkari’de yoktu. Bizim hedeflerimizden biri KOSGEB’in Hakkari’ye getirilmesi idi.

Yoğun çabalarımız sonucu KOSGEB müdürlüğü kurduk ve İl geneline ekonomik katkısı herkes tarafından bilinmektedir. Yeni işyerini hizmete açan kadın girişimci Gülüzar Özdemir ise KOSGEB’e hibe için başvuracak ve neticesini beklemektedir” dedi.

Kadın girişimci Gülüzar Özdemir ise "Gül Bayan Kuaförü" adlı işyerini hizmete açtıklarını belirterek, Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi. İşyerlerinde 3 kişinin istihdam edildiğini ifade eden Özdemir, herkesi yeni işyerlerine beklediklerini belirtti.

Açılış töreni davetlilere yapılan ikramlarla sona erdi. Haber: Feyzullah Taş


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.