23 Nisan 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara25°C

HACI ADAYLARI İÇİN KUR’AN-I KERİM ZİYAFETİ

Hacı adayları için Kur’an-ı Kerim ziyafeti

Hakkari İl Müftülüğü tarafından 2018 yılı hac organizasyonunda hacca gitmek üzere kayıt yaptıran vatandaşlar için Kur’an-ı Kerim ziyafeti” programı gerçekleştirildi.

09 Ağustos 2018 Perşembe 15:14

Merkez Hacı Sait Camiinde gerçekleştirilen Kur’an ziyafetine ildeki hacı adayları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma yarışmasında bölge birincisi seçilen Çergez Abdulkadir Deniz ile Hacı Sait Camii din görevlileri tarafından okunan aşr-ı şerifler katılımcıların memnuniyetine vesile oldu.  Program aralarında dillendirilen ilahilerden dolayı hacı adaylarının duygulandığı gözlendi.

  Program sonunda kürsüye çıkan Van 3. Kafile Başkanı Faruk Gürbüz, Hac ibadetinin önemi ve farziyeti hakkında kısa bilgilendirme yaptıktan sonra “Milletimizin bekası ile birlik ve beraberliği, memleketimizin huzur ve refahı, İslam aleminin kurtuluş ve ıslahı, ” için dua ve niyazda bulundu. Hakkarihabertv.com

haci-adaylari.jpghaci-adaylari-2-001.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.