29 Mart 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C

HACI BABA ET LOKANTASI 2. ŞUBESİ SANAYİDE AÇILDI

Hacı baba et lokantası 2. Şubesi sanayide açıldı

Hakkari’nin Merzan Mahallesi Küçük Sanayi Sitesinde ilk defa lokanta açıldı.

31 Temmuz 2018 Salı 14:44

Hakkari’de en çok tercih edilen lokantaların başını çeken Hacı Baba Et Lokantası Merzan Mahallesindeki küçük sanayi sitesinde ikinci şubesini açarak ilde bir ilke imza attı.

Küçük Sanayi Sitesinde lokanta hizmeti verilmediği için yemek ihtiyaçlarını kent merkezinde karşılamak zorunda kalan sanayi esnafı ilk defa sanayide bir lokanta açılmasının heyecanını yaşadılar.

Yılların verdiği deneyim ile yoluna emin adımlarla devam eden Hacı Baba Et Lokantasının küçük sanayi sitesinde ikinci şubesini açmasının örnek bir davranış olduğunu ifade eden esnaflar,  kendilerini bu sıkıntıda kurtaran Hacı Baba Et Lokantası sahibine teşekkür ettiler.

Esnaflar,”Sanayi esnafı başta olmak ve sanayiye gelen müşterilerimiz burada lokanta olmadığı için yemek ihtiyaçlarını sanayiden  2 kilometre mesafede bulunan kent merkezinde karşılıyorlardı.

Bir ara  küçük bir mekan açıldı sonrada yeniden kapandı. Ama yörede sevilen ve sayılan H. İbrahim Aşan isimli esnaf kardeşimizin Hacı Baba Et Lokantası ikinci şubesini sanayide açmasının mutluluğunu yaşıyoruz.

Sanayi esnafı olarak esnaf kardeşimiz H. İbrahim Aşan’a bu örnek davranışından dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Hacı Baba Et Lokantası işletmeciliğini yapan İskender Aşan ise, Hakkari halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek, Hacı Baba Et Lokantası ikinci şubelerinde sulu yemekler,  tavuk döner ve içeceklerin bulunduğunu ifade ederek herkesi yeni işyerlerine davet etti. Hakkarihabertv.com

haci-baba-et-lokantasi-hakkari.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.