26 Nisan 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara19°C

HAKAN TAŞ SİYASET ARENASINDA!

Hakan Taş siyaset arenasında!

35 yıldır ilimizde yerel, ulusal ve görsel medyada hizmet veren Gazeteci-Yazar Hakan Taş, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Hakkari belediyesine talip olduğunu, Ak Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı.

12 Kasım 2018 Pazartesi 15:51

Hakkari’nin sorunlarına duyarlı olduğunu belirten Hakan Taş, şu açıklamayı yaptı; “Gazeteci olarak yıllardır ilimizin sorun ve sıkıntılarını yazmaktayım. İlk kez siyaset arenasında bende varım diyorum.

Belediye Başkanımız Cüneyt Epcim’in mirasını devir almak istiyorum. Onun bıraktığı yerden devam etmek hizmet atağını sürdürmek istiyorum. Hakkari ilimiz çok acılar çekti. İhmalkârlık ve yanlış siyasi kararlar bizi hep geriletti.

Ben bir Hakkari sevdalısıyım. Sorunları çok iyi biliyorum ve her zaman köşeme taşıyorum. Belediye Başkanlığı ateşten gömlektir. Hakkari’de Belediye Başkanı olmak başlı başına ayrı bir derttir. Bu zorlu göreve talibim.

Neden Ak Parti sorusuna yanıt olarak da, yerel yönetim ve belediyecilik ancak iktidar desteğini alarak hizmet üretebilir.

İlimizde HDP gerçeği varken başka partiden aday olmanın zorluğunu da hesaba katmış biriyim. Siyaset hayatımda hep vardı çünkü hep siyasi yorumlar yaptım. Hakkari siyasetine katkı sunmak gayesiyle ilk adımı atıyorum. Yaşanılır ve modern bir Hakkari için her türlü sorumluluğu almaya hazırım”…

Öyle anlaşılıyor ki ilimizde renkli sima olan Hakan Taş’ın aday adayı oluşu çok konuşulacak.

Hakkarihabertv.com

hakan-1-007.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.